Δίνεται παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τις Παγκύπριες

Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2021 παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021 και ώρα 6:00 μ.μ. 

Τονίζεται ότι, υποψήφιοι οι οποίοι έχουν υποβάλει οριστικά την αίτησή τους και επιθυμούν να την τροποποιήσουν, θα μπορούν να το πράξουν από την Τετάρτη, 7 Απριλίου και ώρα 8:00 π.μ. μέχρι και τη λήξη της όλης διαδικασίας, την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021 και ώρα 6:00 μ.μ. 

Η διαδικασία αναίρεσης υποβολής της προηγούμενης αίτησης θα μπορεί να γίνει πατώντας στην αντίστοιχη επιλογή. Ακολούθως, οι υποψήφιοι, αφού προβούν στις αλλαγές που επιθυμούν, θα πρέπει να προχωρήσουν και πάλι στην οριστική υποβολή της αίτησής τους.

Μετά την παρέλευση και της προθεσμίας αυτής, δεν θα είναι δυνατή καμία υποβολή ή τροποποίηση αιτήσεων. Προτρέπονται οι υποψήφιοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων, θα διεξαχθούν από την Υπηρεσία Εξετάσεων όλοι οι αναγκαίοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η περίοδος και η διαδικασία πληρωμής των εξεταστικών τελών. Η πληρωμή των εξεταστικών τελών θα γίνεται, επίσης, ηλεκτρονικά με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την περίοδο ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων, καθημερινά, μεταξύ των ωρών 9:00 π.μ. και 8:00 μ.μ., λειτουργεί στην Υπηρεσία Εξετάσεων τηλεφωνικό κέντρο (Τηλ.: 22582933 / 22582934) για υποστήριξη των ενδιαφερομένων σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής και υποβολής των αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

 

Δειτε Επισης

Οι Υπηρεσίες Εφημερίας Προσωπικού Ιατρού κατά τα Σαββατοκύριακα
Ζητούν έρευνα και απόδοση ευθυνών οι συντεχνίες ΡΙΚ για την μη έγκαιρη καταβολή μισθών
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διεξάγεται για 49η συνεχή χρονιά η πορεία Χριστοδούλας
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Την Κυριακή η αλλαγή της ώρας-Πάνε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Δίωρη στάση εργασίας από τους χαμηλόμισθους της ΙΣΟΤΗΤΑΣ-Φωνές για στασιμότητα στην ανέλιξη
Δεν υποχωρεί η σκόνη, παραμένει η θερμή αέρια μάζα-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα