Ο Πέτρος Στυλιανού ποδηλατεί για το Φιλανθρωπικό Σωματείο “Aγκαλιάζω με αγάπη”

"Ποδηλασία αγάπης" ξεκινά ο γνωστός ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού ( Ππόλος) με στόχο την ενίσχυση του έργου του Φιλανθρωπικού Σωματείου “ Αγκαλιάζω με αγάπη” και την στήριξη των άπορων οικογενειών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου, η Παγκύπρια "ποδηλασία αγάπης" θα ξεκινήσει στις 10 Απριλίου 2021 ημέρα Σάββατο από τον ποδηλάτη Πέτρο Στυλιανού πρώην καρκινοπαθή, που έχει βάλει ως στόχο της ζωής του να στηρίζει τον πάσχοντα συνάνθρωπο του.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Πέτρος Στυλιανού Ππόλος ανέφερε πως η ποδηλασία θα ξεκινήσει από την Επαρχία Πάφου και θα κατευθυνθεί προς Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία.

Ο κ. Στυλιανού έστειλε το μήνυμα ότι “ο κόσμος υποφέρει και όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε και να βοηθήσουμε όπως μπορούμε τους πάσχοντες συνανθρώπους μας,  με ό,τι μπορούμε ”.

Παρά τη δυσκολία του εγχειρήματος λόγω και των πολλών χιλιομέτρων, είπε ο κ. Στυλιανού, εντούτοις  θα το πράξει με αγάπη έχοντας στο πλάι του και αυτή την φορά τον φίλο του Γλαύκο Γλαύκου, που τον στηρίζει σε όλες του τις "διαδρομές αγάπης".

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο “Αγκαλιάζω με αγάπη”, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έχει πλέον πέραν των 130.000 εθελοντών ανά το παγκύπριο και όλοι βοηθούν, όπως αναφέρεται, για να επιτευχθεί ο βασικός τους στόχος, που δεν είναι άλλος πέραν της άμεσης παροχής βοήθεια σε στέγαση, τρόφιμα, έπιπλα και οτιδήποτε άλλο αναγκαίο για την επιβίωση των πασχόντων συνανθρώπων μας.

Επιπρόσθετα το Σωματείο καλεί  όλους να βοηθήσουν με τη δική τους εισφορά, είτε τηλεφωνικώς στον τετραψήφιο αριθμό 7060, είτε με  δελτία εισφοράς των 2 και 5 ευρώ είτε δίνοντας την εισφορά τους προσωπικά στα σημεία που θα καθοριστούν ανά Επαρχία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών
Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια
Η εκπαίδευση Νοσηλευτών επίκεντρο επιστολής προς υπ. Υγείας από αρμόδιους Συνδέσμους
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»