Σάββατο 3 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ευχές Φωτίου σε Αρμένιους και Λατίνους για το Πάσχα των Καθολικών

  04/04/2021 11:15
Ευχές Φωτίου σε Αρμένιους και Λατίνους για το Πάσχα των Καθολικών

Ευχές Φωτίου σε Αρμένιους και Λατίνους για το Πάσχα των Καθολικών

  04/04/2021 11:15

Τις ευχές του για το Πάσχα που εορτάζουν σήμερα, στέλνει  προς τους Αρμένιους και Λατίνους της Κύπρου, ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου.

«Οι Αρμένιοι και οι Λατίνοι της Κύπρου γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 4 Απριλίου 2021, από κοινού με τους καθολικούς ανά τον κόσμο, το Πάσχα, τη μεγαλύτερη εορτή της χριστιανοσύνης», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επιτρόπου.

Αναφέρει επίσης ότι «μπορεί η περίοδος της πανδημίας που εξακολουθούμε να διερχόμαστε να αφαιρεί από αυτούς τη δυνατότητα να συνεορτάσουν με όλους τους αγαπημένους τους τη μεγάλη εορτή τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις τους, αλλά και πάλι, με την ίδια όπως πάντα ευλάβεια και πίστη, θα τιμήσουν τα Πάθη και την Ανάσταση του Κυρίου, ευχόμενοι και για την ανάσταση της δικής μας κοινής πατρίδας από τα πάθη της δοκιμασίας που συνεχίζει να διέρχεται συνεπεία της τουρκικής επιθετικότητας και αδιαλλαξίας»

Ο κ. Φωτίου εύχεται στους αδελφούς Αρμένιους και Λατίνους της Κύπρου, «με τους οποίους μας συνδέουν τόσα πολλά,  να εορτάσουν το κοσμοσωτήριο γεγονός της Ανάστασης του Θεανθρώπου με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για μια καλύτερη και περισσότερα υποσχόμενης για όλους μας εποχής στην Κύπρο. Καλό Πάσχα».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας