ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Δ.Ε.Π.Ε. Έκλεισε 10 χρόνια ζωής και έβαλε γερές βάσεις για το μέλλον

Δέκα χρόνια ζωής στο κυπριακό γίγνεσθαι συμπληρώνει φέτος η δικηγορική εταιρεία Μιχάλης Δαμιανός & Σία Δ.Ε.Π.Ε..

Από την ίδρυση της το 2010, αποτελείται από επαγγελματίες και έμπειρους δικηγόρους που παρέχουν σαφείς πρακτικές, επικεντρωμένες στον πελάτη οι οποίες προκύπτουν μέσα από την ομαδική εργασία. Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος  Μιχάλης Δαμιανός, το όνομα του οποίου φέρει η εταιρεία,  κατάφερε  να  την τοποθετήσει ανάμεσα στα καλύτερα γραφεία της Κύπρου. Παρέχει υπηρεσίες δε, σε διεθνείς νομικούς οίκους με παρουσία σε  χρηματοπιστωτικά κέντρα ανά το παγκόσμιο και στις πρωτεύουσες των μεγάλων οικονομιών. Η συμμετοχή της εταιρείας σε διεθνή συνέδρια έχει ως στόχο την προσέλκυση στην Κύπρο σημαντικού κύκλου εργασιών και την ανάπτυξη συνεργασιών. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει φιλοξενήσει στη Λευκωσία σημαντικά διεθνή συνέδρια που έφεραν συνεργασίες και έκαναν γνωστή την Κύπρο στο εξωτερικό.

Η Μιχάλης Δαμιανός & Σία Δ.Ε.Π.Ε εξειδικεύεται στον τομέα της εξαγοράς επιχειρήσεων καθώς και της χρηματοδότησης μεγάλων ομίλων εταιριών από ξένους τραπεζικούς οργανισμούς. Παρέχει επίσης υπηρεσίες που αφορούν την ενέργεια, την εταιρική και εμπορική διαχείριση, την ναυτιλία και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία μπορεί να απαιτηθεί από επιχειρήσεις, οργανισμούς και εταιρείες εντός και εκτός Κύπρου.

Οι διεθνείς κατατάξεις νομικής έρευνας την περιγράφουν ως «πολύ αποδοτική, προσανατολισμένη στη λύση, λογική και ρεαλιστική, αποδοτική, εύκολα προσβάσιμη, με εξαιρετική προσέγγιση και ισορροπία ποιότητας  και κόστους».

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η υφήλιος, και ειδικά η Κύπρος κατά την τελευταία δεκαετία τόσο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης όσο και εξαιτίας της πανδημίας, η εταιρεία κατάφερε να αναπτυχθεί προσανατολισμένη πάντοτε από τις εξελίξεις που διαμορφώνονται σε παγκόσμιο επίπεδο και σεβόμενη τους πελάτες της.

Σύμφωνα με το Μιχάλη Δαμιανό: «Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια αλλά και τα πισωγυρίσματα που προκαλούνται από πολιτικές και άλλες ενέργειες, η Κύπρος συνεχίζει να διατηρεί τα χαρακτηριστικά ενός ελκυστικού μοντέλου παροχής υπηρεσιών σε εταιρείες και κολοσσούς του εξωτερικού. Οι επαγγελματίες του χώρου, δώσαμε μια μεγάλη μάχη όλα αυτά χρόνια για να προσελκύσουμε πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό αποτέλεσε μια σημαντική ώθηση για την οικονομία και την ανάπτυξη. Αυτό το οικονομικό κεφάλαιο, πρέπει να το προστατέψουμε από επιτήδειους και όσους δίνουν ευκαιρίες για προσβολή και σπίλωση της εικόνας της Κύπρου στο εξωτερικό».

Η νομική εταιρεία Μιχάλης Δαμιανός & Σία Δ.Ε.Π.Ε., με έδρα των γραφείων της στην καρδιά της Λευκωσίας, ευχαριστεί τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους της για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στην εταιρεία και δεσμεύεται να συνεχίσει να βελτιώνεται και να προσαρμόζεται σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό παγκόσμιο περιβάλλον για να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Στόχος της εταιρείας είναι η συνέχεια της καλής της πορείας και η ανάπτυξη των υπηρεσιών της στην Κύπρο και το εξωτερικό αλλά και η επέκταση της, έτσι ώστε η νέα δεκαετία να είναι ακόμα πιο επιτυχημένη!

Δειτε Επισης

Η ανάγκη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και οι μύθοι που καταρρίφθηκαν
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Πέραν των 18 χιλιάδων ατόμων εξυπηρετούν τα Επιμορφωτικά Κέντρα
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού και Λάρνακας
Ενέκρινε οδηγία για το δικαίωμα των καταναλωτών για επισκευή προϊόντων το Ευρωκοινοβούλιο
Άγγιξαν τα 155 εκατομμύρια οι διελεύσεις από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ισχυρίζονται στα κατεχόμενα
Τελευταία η Κύπρος στην ΕΕ σε διαδικτυακές αγορές έντυπων και ψηφιακών βιβλίων
Εντός του 2024 η νομοθετική ρύθμιση της πρακτικής εργασίας των φοιτητών
Ανακαλείται το Physiomer Baby Unidoses-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας