Τρίτη 11 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Βγήκε στους δρόμους της Λεμεσού το απόγευμα ο Βασιλιάς «Λεμέσιος»

  04/03/2021 19:29
Βγήκε στους δρόμους της Λεμεσού το απόγευμα ο Βασιλιάς «Λεμέσιος»

Βγήκε στους δρόμους της Λεμεσού το απόγευμα ο Βασιλιάς «Λεμέσιος»

  04/03/2021 19:29

Καρναβαλίστικη νότα και μήνυμα αισιοδοξίας στη δύσκολη περίοδο των περιοριστικών μέτρων, έφερε για λίγο η παρουσία του περσινού Βασιλιά «Λεμέσιου», του μαχαραγιά της πόλης, στους δρόμους της Λεμεσού, που δεν θύμιζε τίποτα φέτος παλαιότερες Τσικνοπέμπτες.

Ο Βασιλιάς «Λεμέσιος», που ενσαρκώνει ο χοροδιδάσκαλος Γιώργος Νικολάου, παραμένει και φέτος στον θρόνο του, μετά την απόφαση του Δήμου Λεμεσού να ακυρώσει όλες τις μαζικές εκδηλώσεις του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, στο πλαίσιο εφαρμογής των διαταγμάτων.

Ξεκινώντας από τη Χονδρική Αγορά, στην Α’ Βιομηχανική περιοχή, το άρμα με τον Βασιλιά «Λεμέσιου», περιόδευσε, από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, σε κύριους δρόμους, όπως η λεωφόρος Ομονοίας, η Λεωφόρος Μακαρίου Γ’, ο παραλιακός δρόμος και η οδός Ανεξαρτησίας.

Ακολούθησαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας και γελοιογραφίας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, σε συνεργασία με τη Φωτογραφική εταιρεία Κύπρου - παράρτημα Λεμεσού και τον Σύνδεσμο Κυπρίων γελοιογράφων «ΓΕΛ.Α» και το «Εργαστήριο Γελοιογραφίας και Σκίτσου Πιν», αντίστοιχα. Οι δυο εκθέσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό, στις 5, 8, 9, 10, 11 και 12 Μαρτίου, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 και από τις 16:00 μέχρι τις 19:00.

Στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού εγκαινιάστηκε σήμερα και η έκθεση ζωγραφικής, σε συνεργασία με την  Ένωση Αυτοδίδακτων Ζωγράφων, που θα είναι ανοικτή σε ώρες λειτουργίας των γραφείων του Δήμου.

Αύριο, Παρασκευή, θα γίνει η πρώτη διαδικτυακή προβολή, με την παράσταση «Ήρταν οι σήκωσες» (19:00), ενώ ακολουθεί, την Τρίτη 9 Μαρτίου (19:00), ο διαδικτυακός διαγωνισμός  πελλόμασκας και έξυπνης αμφίεσης.

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου(19:00), θα μεταδοθεί διαδικτυακά η παράσταση «Λες και ήταν χθες» και το Σάββατο 13 Μαρτίου (19:00), διαδικτυακή συναυλία των Κανταδόρων.

Οι ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι θα δημοσιευτούν στις σελίδες του Δήμου Λεμεσού (www.limassolmunicipal.com.cy) και του Παττιχείου Θεάτρου (www.pattihio.com.cy ) καθώς και στις σελίδες τους στο Facebook.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας