Η επιβράβευση πελατών ως μέσο… απογείωσης των αεροπορικών εταιρειών

H IMH παρουσιάζει το «4th Data Management Forum», την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, στις 9:30 π.μ. To «4th Data Management Forum» έχει ως στόχο να παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στο εξωτερικό, όσον αφορά τη διαχείριση και ανάλυση δεδομένων από διάφορους τομείς της οικονομικής δραστηριοποίησης (π.χ. λιανικό εμπόριο, τραπεζικός τομέας, κλπ) στις επιχειρήσεις και πώς οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα τους, προκειμένου να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών, να αναπτύξουν και να διατηρήσουν την αφοσίωση στην επωνυμία τους και να αυξήσουν τα έσοδα τους μέσα από τα προγράμματα πιστότητας πελατών (Loyalty). Σε μια πραγματικότητα, με έντονο το αίσθημα της αβεβαιότητας και του σκληρού ανταγωνισμού, οι εταιρείες προσπαθούν δικαίως να διατηρήσουν, να ανανεώσουν και να ενισχύσουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους,  διατηρώντας ταυτόχρονα και τα δεδομένα.

Στο φετινό συνέδριο ο Mark Ross-Smith, από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον τομέα της εμπορίας πιστότητας, διευθύνων σύμβουλος της StatusMatch και με πολύχρονη εμπειρία στο travel industry, θα μιλήσει για το πώς οι αεροπορικές εταιρείες δημιουργούν νέα έσοδα εμπορευματοποιώντας τις υπάρχουσες  ροές των δεδομένων τους.  Είναι γεγονός ότι τα  προγράμματα πιστότητας των αεροπορικών εταιρειών αξίζουν δισεκατομμύρια, σώζοντας μάλιστα πολλές  αεροπορικές εταιρείες από την πτώχευση. Οι αεροπορικές εταιρείες, με ισχυρές προτάσεις αφοσίωσης αξιοποιούν αυτή την αξία για να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες επενδύσεις σε μετρητά και, ως εκ τούτου, τα προγράμματα πιστότητας να είναι το βασικό πλεονέκτημα για πολλές από αυτές.

Ο Mark έχει εκτελέσει προγράμματα πιστότητας σε αεροπορικές εταιρείες και παρέχει συμβουλές σε όλους τους κλάδους των αεροπορικών εταιρειών, των ξενοδοχείων και των τηλεπικοινωνιών. Ο Mark είναι εκδότης, συγγραφέας και διεθνής ομιλητής σχετικά με την εμπορευματοποίηση της αφοσίωσης, ενώ διευθύνει τη βιομηχανία της traveldatadaily.com

Το φόρουμ θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ

Το φόρουμ απευθύνεται προς διευθύνοντες σύμβουλους, διευθυντές δεδομένων,  διευθυντές μάρκετινγκ και ανθρώπινου δυναμικού, οικονομικούς διευθυντές, διαχειριστές δεδομένων και πληροφοριών, προγραμματιστές εφαρμογών και άλλα ανώτερα στελέχη από επιχειρήσεις όλων των τομέων της οικονομίας.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): IMR/University of Nicosia, S. KANIKLIDES (Cyprus) Limited, KPMG in Cyprus

Χορηγοί επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:

Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Βροχή και καταιγίδα στο μενού του καιρού-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας