NEOMED! Πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τη λοίμωξη από COVID-19

Έχετε νοσήσει με από COVID-19; Νιώθετε ότι οι επιπτώσεις της νόσου ακόμη σας καταβάλουν; Το Ινστιτούτο και Ιατρικό Κέντρο NEOMED έχει την λύση αφού το μυστικό κρύβεται στο ανοσοποιητικό σας σύστημα το οποίο προφανώς χρειάζεται ενίσχυση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον με μέγιστη ασφάλεια.

Εάν νοσήσατε με COVID-19 και εξακολουθείτε να αισθάνεστε τις επιπτώσεις της νόσου, εβδομάδες και πιθανώς μήνες μετά τη λοίμωξη, τότε το ανοσοποιητικό σας σύστημα χρειάζεται ένα χέρι βοηθείας.

Δεδομένου του εύρους των συμπτωμάτων μετά από τη νόσο Covid, στην NEOMED έχουμε αναπτύξει ένα ειδικό πρόγραμμα που εστιάζει στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην ταχεία ανάρρωση του οργανισμού χρησιμοποιώντας βιταμίνες και άλλες εγχύσεις. Χρησιμοποιούμε, επίσης οξειδωτικές θεραπείες για να μειώσουμε άμεσα το ιικό φορτίο και να τονώσουμε την αναζωογόνηση, καθώς και θεραπείες αλκαλοποίησης για την εξισορρόπηση του pH και θεραπείες αποκατάστασης του εντέρου για την αποκατάσταση της σωστής ανοσοποιητικής λειτουργίας.

Ένα ανοσοποιητικό σύστημα που λειτουργεί σωστά είναι το πιο σημαντικό βήμα για την ανάκτηση της υγείας σας, και είναι επίσης η καλύτερη προστασία που μπορείτε να χαρίσετε στο σώμα σας.

Ομοιότητα του COVID-19 με το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης

Σύμφωνα με αναφορές, πολλοί άνθρωποι που έχουν νοσήσει από COVID αντιμετωπίζουν ορισμένα εναπομείναντα συμπτώματα όπως σοβαρή κόπωση, αναπνευστικά προβλήματα, απώλεια μνήμης και πεπτικά προβλήματα ή ακανόνιστους καρδιακούς ρυθμούς, πονοκεφάλους, ζάλη, κυμαινόμενη αρτηριακή πίεση και απώλεια μαλλιών.

Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιατρικό συντάκτη του Harvard Health Letter, Anthony L. Komaroff, αναφορικά με τα κατάλοιπα, σημείωσε, «Τέτοια παρατεταμένα συμπτώματα έχουν αναφερθεί μετά από «ανάκαμψη» από διάφορες άλλες μολυσματικές ασθένειες, όπως η μονοπυρήνωση, η νόσος του Lyme και του SARS (μια άλλη ασθένεια που προκαλείται από ένα κορωνοϊό). Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η ασθένεια, η οποία είναι παρόμοια με την ασθένεια που ονομάζεται μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα/σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, αναπτύσσεται μετά το COVID.»

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εξέφρασε επίσης ανησυχίες σχετικά με τα συνεχιζόμενα προβλήματα υγείας που υπέστησαν οι φορείς COVID για μεγάλο διάστημα (long-haulers) ενώ πρόσφατα μίλησε για το μοτίβο προηγούμενων λοιμώξεων από SARS, αναφέροντας μια μελέτη που αποκάλυψε ότι το 40% των ανθρώπων που αναρρώνουν από SARS είχαν συμπτώματα χρόνιας κόπωσης τρεισήμισι χρόνια μετά τη διάγνωση.

Δυστυχώς, δεν πρόκειται μόνο για τα κοινά συμπτώματα χρόνιας ασθένειας που προκαλεί ο κορωνοϊός μετά τη λοίμωξη, οι άνθρωποι υποφέρουν επίσης ψυχολογικά, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, κάτι που προκαλεί το δικό του σύνολο ασθενειών που σχετίζονται με το άγχος.

Η λύση μας μετά τη λοίμωξη από COVID

Η NEOMED διαθέτει έναν αριθμό πρωτοκόλλων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων μετά τη Covid και το πρόγραμμα αποκατάστασης έχει διάρκεια 7 μέχρι 14 ημερών, ανάλογα με τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων.

Δεδομένου ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι το απόλυτο σύστημα προστασίας του σώματος και το επίκεντρο αυτού του συστήματος βρίσκεται στο έντερο, οι θεραπείες αποκατάστασης του εντέρου είναι το πρώτο βήμα -κατόπιν αξιολόγησης- για να βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας να επιστρέψουν στη βέλτιστη υγεία. Εάν δεν αποκαταστήσουμε την υγεία του εντέρου, το ανοσοποιητικό σύστημα θα συνεχίσει να διακυβεύεται, κάτι το οποίο αποδυναμώνει περαιτέρω το σώμα καθιστώντας το ευαίσθητο σε άλλους ιούς, παθογόνα και παράσιτα. Επίσης, η NEOMED χρησιμοποιεί αποδεδειγμένες και ασφαλείς τεχνολογίες για να βοηθήσει το σώμα να απελευθερώσει τοξίνες και να σταθεροποιήσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Εκτός από τις γνωστές μας θεραπείες αποκατάστασης του εντέρου, οι σωστές βιταμίνες και οι εγχύσεις είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να εξουδετερώσετε τα παθογόνα, να ανανεώσετε και να ρυθμίσετε το ανοσοποιητικό σύστημα. Οι αλκαλοποιητικές εγχύσεις είναι ιδιαίτερα ευεργετικές επειδή τα ιογενή φορτία αυξάνουν την οξύτητα του σώματος που δρα σαν μαγνήτης για τα παθογόνα. Το αλκαλικό αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση και σε συνδυασμό με εγχύσεις βιταμινών λειτουργεί για την ενίσχυση της λειτουργικότητας των οργάνων.

Όσον αφορά τα προβλήματα αναπνοής, η NEOMED διαθέτει μια σειρά από ισχυρά εργαλεία που βοηθούν στην αποκατάσταση της λειτουργικότητας. Επίσης, προσφέρουμε στους επισκέπτες μας διαλειμματική υποξική-υπεροξική θεραπεία (IHHT) για να βοηθήσουμε στη σταθεροποίηση της ενέργειας και να βοηθήσουμε τα μιτοχόνδρια. Η IHHT είναι μια μη επεμβατική και εντελώς ασφαλής θεραπεία υψομέτρου που χρησιμοποιεί συμπυκνωμένο οξυγόνο. Περιλαμβάνει κύκλους αναπνοής σε υποξικό αέρα (χαμηλό οξυγόνο) και εναλλαγή μεταξύ διαστημάτων υπεροξικού αέρα (υψηλού οξυγόνου). Αυτή η θεραπεία βελτιώνει σημαντικά την παροχή οξυγόνου στο σώμα και λειτουργεί στην εκπαίδευση των πνευμόνων. Χρησιμοποιούμε επίσης θεραπεία με νεφελοποιητή για να ανακτήσουμε τον βλεννογόνο και την ενέργεια και να αντιμετωπίσουμε την εναπομένουσα υπερφόρτωση και φλεγμάτων.

Δεδομένων των χρόνιων πνευμονικών προβλημάτων που σχετίζονται με την COVID-19, το πρόγραμμα θεραπείας καθοδηγείται από ειδικούς που θα εκτιμήσουν την ικανότητα των πνευμόνων κάθε επισκέπτη κατά τη διάρκεια της θεραπείας για να δείξουν τις βελτιώσεις που έγιναν. Επιπλέον, η NEOMED με χαρά εκφράζει τη συνεργασία της με έναν έμπειρο ψυχοθεραπευτή για την αντιμετώπιση του ψυχολογικού τραύματος που ενδεχομένως να προξενεί το άγχος και η κατάθλιψη που προκαλείται από τον κορωνοϊό και την επίδραση που έχει στις ζωές όλων μας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τη λοίμωξη από COVID-19, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 25 25 99 88 για άμεση καθοδήγηση.

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο το χρυσό δελτίο του Τζόκερ-Κέρδισε πέραν των 5 εκατομμυρίων ευρώ
Σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες στο καιρικό μενού-Σκαρφαλώνει στους 36 βαθμούς ο υδράργυρος
Η ανάγκη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και οι μύθοι που καταρρίφθηκαν
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Πέραν των 18 χιλιάδων ατόμων εξυπηρετούν τα Επιμορφωτικά Κέντρα
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού και Λάρνακας
Ενέκρινε οδηγία για το δικαίωμα των καταναλωτών για επισκευή προϊόντων το Ευρωκοινοβούλιο
Άγγιξαν τα 155 εκατομμύρια οι διελεύσεις από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ισχυρίζονται στα κατεχόμενα
Τελευταία η Κύπρος στην ΕΕ σε διαδικτυακές αγορές έντυπων και ψηφιακών βιβλίων