Kλειστές από το μεσημέρι της Πέμπτης οι υπηρεσίες του Δ. Πάφου εις μνήμη του Α. Αταλιώτη

Κλειστές θα είναι οι υπηρεσίες του Δήμου Πάφου την Πέμπτη μετά τις 13:30 εις ένδειξη εκτίμησης προς τον πρώην Δήμαρχο Πάφου Ανδρέα Αταλιώτη.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι σε ένδειξη τιμής και εκτίμησης προς τον εκλιπόντα πρώην Δήμαρχο της πόλης Ανδρέα Αταλιώτη, αύριο Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, ημέρα της κηδείας, οι υπηρεσίες του Δήμου θα είναι κλειστές μετά τις 1.30 μ.μ.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί από τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στις 2.00 μ.μ. Εισφορές θα γίνονται στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο ή/και στον Ερυθρό Σταυρό.

Η κηδεία θα τελεστεί με δημοτική δαπάνη, ενώ από σήμερα άνοιξε στο Δημοτικό Μέγαρο βιβλίο συλλυπητηρίων το οποίο υπέγραψαν ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και δημότες της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Ανδρέας Αταλιώτης, ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος Πάφου κατά την περίοδο 1.6.1986 – 31.12.1996, είχε αναπτύξει κατά την περίοδο πριν από την εκλογή του στο δημαρχιακό αξίωμα, πλούσια κοινωφελή δράση, υπηρετώντας ως Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Πάφου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και πρόεδρος ή μέλος των διοικητικών οργάνων σωματείων του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και  της Κοινωνικής Μέριμνας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ως Δήμαρχος, αναφέρεται, ο εκλιπών συνέβαλε στη δρομολόγηση της πορείας ανάπτυξης και προβολής της Πάφου και της μετατροπής του Δήμου σε συγκροτημένη Τοπική Αρχή.

«Διακρινόταν για τις ευαισθησίες του στον Πολιτισμό και χαρακτηριζόταν από ήθος και εντιμότητα. Συνέβαλε στην επικράτηση υψηλού πολιτικού ήθους και πολιτικού πολιτισμού προς όφελος της κοινωνίας και της πόλης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Οι Υπηρεσίες Εφημερίας Προσωπικού Ιατρού κατά τα Σαββατοκύριακα
Ζητούν έρευνα και απόδοση ευθυνών οι συντεχνίες ΡΙΚ για την μη έγκαιρη καταβολή μισθών
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διεξάγεται για 49η συνεχή χρονιά η πορεία Χριστοδούλας
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Την Κυριακή η αλλαγή της ώρας-Πάνε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Δίωρη στάση εργασίας από τους χαμηλόμισθους της ΙΣΟΤΗΤΑΣ-Φωνές για στασιμότητα στην ανέλιξη
Δεν υποχωρεί η σκόνη, παραμένει η θερμή αέρια μάζα-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα