Η ιστορία της Sabina που κατέκτησε το Tik Tok και το... «σιεφταλούι, μελούι»

Το τελευταίο διάστημα, έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Tik Tok, με αρκετό κόσμο να την μιμείται στα βίντεο που δημιουργεί.

Οι ατάκες της, έχουν γίνει viral σε όλη την Κύπρο και όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, θα υπάρχει κάποιος που θα ρωτήσει, αν είδες τα βίντεο της Sabina Rana. Για όσους δεν την γνωρίζουν, είναι μια κοπέλα από το Νεπάλ, η οποία παράγει καθημερινά κωμικά βίντεο, με κυπριακά φαγητά, τα οποία δοκιμάζει.

Είναι 37 ετών και ήρθε στην Κύπρο, για μια καλύτερη ζωή. Φροντίζει από το 2015, ένα ηλικιωμένο στο χωριό Άγιος Κωνσταντίνος στη Λεμεσό και στον ελεύθερό της χρόνο, ασχολείται με τo Tik Tok, για να ξεχνά τις δυσκολίες που βίωσε και βιώνει. Για να ξεχνά τα προβλήματα της και την απουσία του γιου της.

Η Sabina, μίλησε στον REPORTER, για τους λόγους που την έφεραν στη χώρα μας, πως άρχισε να ασχολείται με το Tik Tok, αλλά και το αγαπημένο της φαγητό, που δεν είναι το... σιεφταλί, για το οποίο έχει γίνει ευρέως γνωστή.

«Είμαι από το Νεπάλ και ήρθα στην Κύπρο πριν πέντε χρόνια. Ήταν η πρώτη φόρα που έφυγα από τη χώρα μου, το 2015. Στη χώρα μου εργαζόμουν ως μάγειρας. Ήρθα για να βρω δουλειά και με προσέλαβαν να φροντίζω ένα παππού, στο χωριό Άγιος Κωνσταντίνος, στη Λεμεσό. Είναι ένας πολύ καλός παππούς, τον αγαπώ πάρα πολύ, γι’ αυτό έμεινα εδώ. Και τα παιδιά του παππού με αγαπούν πολύ, δεν έχω κανένα πρόβλημα, με κανένα.

Έκατσα ένα δύο χρόνια εδώ και τώρα αγάπησα την Κύπρο. Έμαθα και ελληνικά πολύ γρήγορα, σε ένα δύο μήνες, έμαθα τα βασικά και πλέον μπορώ να συνεννοούμαι».

@ranasabina2

##injoy ##comedyvideo ##funny ##tiktokofficial ##toktoklover ##fyp ##comedy ##loveyou ##vairalvideo ##tiktokcyprusandgreece ##teamsrns ##foryoupe ##ilovecyprus ##ha

♬ original sound - Ranasabina

Η τραγική ιστορία που την έφερε στην Κύπρο

Πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι η Sabina, ήρθε στην Κύπρο, απλά για να κερδίσει λίγα χρήματα, για να βοηθήσει την οικογένειά της, αφού στο Νεπάλ τα ημερομίσθια είναι πολύ χαμηλά.

Όμως, πίσω από την περίπτωσή της, κρύβεται μια τραγική ιστορία...

«Στο Νεπάλ, έχω ένα γιο 13 χρονών. Ήμουν παντρεμένη, αλλά ο άνδρας μου πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα με τη μοτοσικλέτα, πριν από δώδεκα χρόνια. Σιγά σιγά, άρχισαν τα προβλήματα, οι οικονομικές δυσκολίες και αποφάσισα να έρθω στην Κύπρο για να εργαστώ, ώστε να μεγαλώσει το παιδί μου.

Τον γιο μου τον άφησα στην αδελφή μου, μεγαλώνει μαζί της, πηγαίνει σχολείο και εγώ τους στέλνω λεφτά. Βοηθώ και ολόκληρη την οικογένεια μας, με τα λεφτά που παίρνω, για να μπορέσουν να ζήσουν, να έχουν τα βασικά. Μιλούμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, τους βλέπω και χαίρομαι.

Όταν τελειώσει το σχολείο θα έρθει στην Κύπρο να τον δω. Εγώ θέλω να έρθει τώρα, γιατί τον πεθύμησα, αλλά δεν γίνεται, γι’ αυτό μιλάμε από το τηλέφωνο».

@ranasabina2

##ilovecyprus ##vairal ##video ##friend ##teamsrns ##tiktokofficial ##foryou ##foryoupe ##🙏🙏🙏🙏🙏 ##duet ##plz ##tiktokcyprusandgreece ##tiktok ##happy ##life ##fy

♬ original sound - Ranasabina

Έτσι ξεκίνησε το Tik Tok

Αυτός, ήταν και ο λόγος που άρχισε το Tik Tok. Για να ξεφύγει από το μαράζι της και τις σκέψεις, ότι της λείπει ο γιος της.

«Μόλις τελειώσω τη δουλειά μου, κάνω Τik-Τok, κυρίως για να μην μαραζώνω. Παλιά σκεφτόμουν συνέχεια την οικογένεια μου στο Νεπάλ και στεναχωριούμουν. Ήμουν και μόνη μου, μακριά από από το γιο μου. Έτσι άρχισα το Tik-Tok, για να με κάνει χαρούμενη. Να κάνω τον κόσμο να χαμογελά. Έκανα κάποια Tik Tok και είδα ότι άρεσε του κόσμου και με έκανε κι εμένα να αισθάνομαι χαρούμενη. Μετά το ένα έφερε το άλλο και συνέχισα τα βίντεο.

Εδώ στην Κύπρο υπάρχουν λεφτά, σε σύγκριση με το Νεπάλ, αλλά ο κόσμος δεν είναι χαρούμενος. Αυτός ήταν ένας άλλος λόγος που έκανα τα Tik Tok».

@ranasabina2

##vairal_video ##foryou ##tiktoknepal ##foryoupege ##tiktoknepal ##ilovecyprus ##filenadamu ##hahahaha ##funnyvideo ##tiktokcyprusandgreec ##duet ##virall ##fyp

♬ original sound - Ranasabina

Στα βίντεο που δημιουργεί, πολλές φορές ακούγεται μια αντρική φωνή, η οποία ανήκει στον άνθρωπο που φροντίζει. Η Sabina, παραδέχεται πως δεν του αρέσει πολύ που κάνει βίντεο, αλλά εκείνη έχει ένα ισχυρό επιχείρημα, για να συνεχίσει.

«Δεν του πολυαρέσει που κάνω Tik Tok, αλλά του είπα, ότι είμαι στεναχωρημένη. Όταν είμαι εγώ στεναχωρημένη, είσαι και εσύ. Όταν κάνω Tik Tok, είμαι χαρούμενη και είσαι και εσύ χαρούμενος. Ε τότε μου είπε εντάξει να συνεχίσω κάνω».

@ranasabina2

##hahahaha ##tiktoknepal ##ilovecyprus ##injoylife ##tiktokcyprusandgreece ##vairal_video ##thankusomuch ##big ##suppote ##me ##all ##tiktokofficial ##tfemly##NFLPl

♬ original sound - Ranasabina
@ranasabina2

##tiktoklover ##tiktoknepal ##tiktokcyprusandgreece ##vairal_video ##injoylife ##tfemly ##ilovecyprus ##sabinarana2 ##duet ##wee ##hahahaha ##funnyvideos ##comedyv

♬ original sound - Ranasabina

«Σιεφταλούι, εν μελούι», αλλά... κουπέπια

Αυτό που ξεχωρίζει στα βίντεο της, είναι τα φαγητά, που συνήθως καταναλώνει και ιδιαίτερα η σιεφταλιά, η οποία την έκανε ευρέως γνωστή. Όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι έχουν ακούσει την ατάκα, «σιεφταλούι τούτο, εν μελούι», που είχε πει η Sabina σε ένα από τα βίντεο της και αμέσως έκανε το γύρο του διαδικτύου.

@ranasabina2

##NFLPlayoffs ##fyp ##tiktokofficial ##tiktoknepal ##vairal_video ##duet ##tiktokcyprusandgreece ##ilovecyprus ##thanku ##so ##much ##injoylife ##youshouldknow ##lo

♬ original sound - Ranasabina
@ranasabina2

##WeirdPets ##hahahaha ##homemede ##tiktoknepal ##ilovecyprus ##tfemly ##injoylife ##vairal_video ##thanku##all##suppote ##me##tiktokcyprusandgreece ##love ##you ##al

♬ original sound - Ranasabina

Παρόλα αυτά, παραδέχθηκε ότι το αγαπημένο της φαγητό, είναι άλλο.

«Εγώ κάνω μακαρόνια του φούρνου, κουπέπια από ανθούς. Μου αρέσει πολύ το φαγητό εδώ στην Κύπρο, γι’ αυτό το κάνω και τα Tik Tok. Το αγαπημένο μου φαγητό, είναι τα κουπέπια. Και σιεφταλούα μου αρέσει πολύ.  Εμένα μου αρέσει πολύ και το φαγητό στην Κύπρο και στο Νεπάλ. Είναι διαφορετικά τα φαγητά, εδώ δεν έχει πολύ λάδι.

Τα μηνύματα του κόσμου και το «έλα φιλενάδα»

Ο κόσμος αγάπησε την Sabina και παρακολουθεί ανελλιπώς τα Tik Tok της. Πολλοί της στέλνουν μηνύματα, τα οποία πολλές φορές δεν προλαβαίνει να απαντά.

«Αρέσει πάρα πολλά του κόσμου. Στέλνουν μου μηνύματα, «έλα κάνε Tik Tok φιλενάδα», με ρωτούν που είμαι, με καλούν να πάω να πιούμε καφέ, να κάνουμε Τik-Tok μαζί.

Τα μηνύματα που παίρνω είναι πολλά. Δεν τα καταλαβαίνω κάποιες φορές, γιατί κάποιοι μου γράφουν στα ελληνικά. Έρχεται και η φίλη μου που φροντίζει μια γιαγιά δίπλα από το σπίτι που μένω, τα διαβάζουμε αλλά δεν καταλαβαίνουμε πάλι.

Προχθές έκανα ένα Tik Tok και μου έστειλε κάποια, παπούτσια δώρο. Μου είπε ότι επειδή είμαι πολύ χαρούμενη και την κάνω χαρούμενη, ήταν για να με ευχαριστήσει».

@ranasabina2

##NHLFaceOff ##HealthyCooking ##homemede ##food ##sabinarana2 ##ilovecyprus ##tfemly ##injoylife ##vairal_video ##tiktokcyprusandgreece ##hahahaha ##tiktoknepal #

♬ original sound - Ranasabina
@ranasabina2

##InLove ##foryoupege ##teamsrns ##tffemly ##tiktoknepal ##fyp ##vairal_video ##injoylife ##tiktokcyprusandgreece ##ilovecyprus ##duet ##comedylover ##homemade ##fo

♬ original sound - Ranasabina

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Ανατροπή στο Ανώτατο της Ν. Υόρκης-Ακύρωσε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»
Αιχμές στην Επ. Εσωτερικών για έλλειψη διαβούλευσης στα ν/σ Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης
Οι αγωνιστές ΕΟΚΑ 1955-1959 καταγγέλλουν το Υφ. Πολιτισμού για «θέμα γλώσσας» στη Μπιενάλε
Στις 3232 οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Δείτε αναλυτικά ανά δήμο και επαρχία
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Χάος στα αεροδρόμια της Βρετανίας, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος-Ατελείωτες ουρές
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων