Δευτέρα 19 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Χωρίς προβλήματα οι εμβολιασμοί στα Νοσοκομεία Πάφου και Π. Χρυσοχούς

  17/02/2021 10:09
Χωρίς προβλήματα οι εμβολιασμοί στα Νοσοκομεία Πάφου και Π. Χρυσοχούς

Χωρίς προβλήματα οι εμβολιασμοί στα Νοσοκομεία Πάφου και Π. Χρυσοχούς

  17/02/2021 10:09

Κανονικά συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Πάφου Δρ. Σπύρο Γεωργίου. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως το πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται τόσο στο Νοσοκομείο Πάφου καθημερινά όσο και στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς τις μέρες Τετάρτη και Παρασκευή.

Για αύριο Πέμπτη συνέχισε θα γίνει ο δεύτερος εμβολιασμός στο Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, σημειώνοντας πως οι εμβολιασμοί συνεχίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα βάσει της πλατφόρμας. 

Προς διευκόλυνση των ηλικιωμένων σημείωσε ο Δρ Γεωργίου εμβολιασμοί έχουν γίνει και στα Αγροτικά Κέντρα Υγείας της Σαλαμιούς και της Παναγιάς. 

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στους εμβολιασμούς που γίνονται στους επαγγελματίες  υγείας του ιδιωτικού τομέα,  ενώ συμπλήρωσε σήμερα το πρωί στις 9  άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού για εμβολιασμό  της ηλικιακής ομάδας 74 ετών και άνω, στο Κέντρο Εμβολιασμού που λειτουργεί στο Νοσοκομείο Πάφου. Απηύθυνε επίσης έκκληση στους πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας, ώστε να γνωρίζουν τις διαφοροποιήσεις στην ηλικιακή ομάδα και να προβαίνουν σε διευθέτηση ραντεβού.

Επεσήμανε ακόμη, πως εμβολιάστηκαν στο Κέντρο Εμβολιασμού του Νοσοκομείου Πάφου οι ευπαθείς ομάδες των Θαλασσαιμικών και των Νεφροπαθών ασθενών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας