Οι επισιτιστικές επιχειρήσεις στο…μενού των τουριστών με EnterCΥ

Στο πλαίσιο του έργου EnterCY πραγματοποιείται κάλεσμα, για δήλωση ενδιαφέροντος, σε όσες επιχειρήσεις του επισιτιστικού κλάδου ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στη λίστα των υπηρεσιών που θα εμφανίζονται στην πλατφόρμα και στην εφαρμογή του έργου.

Η καινοτόμα πλατφόρμα και εφαρμογή EnterCY θα παρέχουν τη δυνατότητα σε τουρίστες που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την Κύπρο, να ενημερώνονται για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας, ενώ θα λαμβάνουν εξατομικευμένες προτάσεις για διάφορες δραστηριότητες, αξιοθέατα και υπηρεσίες, επί τόπου, βάσει της τοποθεσίας στην οποία θα βρίσκονται, όταν θα έχουν πλέον επισκεφθεί το νησί. Για την ενίσχυση της εμπειρίας των τουριστών θα αξιοποιηθούν πρωτοποριακές τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, όπως εικονική πραγματικότητα (VR), και επαυξημένη πραγματικότητα (AR), τεχνητή νοημοσύνη (AI), τεχνικές γεωτοποθέτησης (Location Awareness) και εμβυθιστική πραγματικότητα (IR). 

Επιχειρήσεις του επισιτιστικού κλάδου που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στη λίστα των υπηρεσιών που θα εμφανίζονται, τόσο στην πλατφόρμα όσο και στην εφαρμογή EnterCY, μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονική δήλωση ενδιαφέροντος, χωρίς κάποια χρέωση, μαζί με την οποία θα πρέπει να υποβάλουν και τη σχετική άδεια τους για λειτουργία Κέντρου Αναψυχής.  Έτσι, στη βάση της τοποθεσίας και των προτιμήσεων των τουριστών που θα αξιοποιούν την εφαρμογή του EnterCY, θα εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες τους.

Το καινοτόμο ευρωπαϊκό έργο EnterCY, υλοποιείται από το Ερευνητικό Κέντρο Frederick, στον ρόλο του συντονιστή του έργου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, τις εταιρείες CyRIC, Silversky3D και ΙΜΗ, το Υφυπουργείο Τουρισμού, το Τμήμα Αρχαιοτήτων, τον Σύνδεσμο Ξεναγών Κύπρου και τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και την Κυπριακή Δημοκρατία μέσω του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας.

Για δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής επιχείρησης στην πλατφόρμα EnterCY πατήστε εδώ.

Πληροφορίες για το έργο EnterCY μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.entercyprus.com/

Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Σκαρφαλώνει στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Δεν υποχωρεί η σκόνη
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»
Δίνει μάχη με το χρόνο το ΥΠΑΝ για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα σχολεία-Οι δύο δράσεις στα σκαριά
Η ΕΚΥΣΥ ζητεί τα κριτήρια που ίσχυαν πριν την τραπεζική κρίση για πασχαλινό επίδομα
Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Ανάθεση βελτίωσης οδού Τσερίου ύψους €9,8 εκ. από Δήμο Στροβόλου
Την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2023 διεκδικεί ο νέος Δήμος Κουρίου
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστoύν οι αρμόδιοι