ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονίζουν Νεόφυτος και Φίλιππος-«Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί»

Συγκλονίζει ο 13χρονος Φίλιππος, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη απέναντι στον καρκίνο και στέλνει το δικό του μήνυμα, ένεκα της ημέρας.

Ο Φίλιππος παλεύει γενναία με τη λευχαιμία, από τότε που ήταν δώδεκα ετών και είναι έτοιμος να βγει νικητής από τον αγώνα αυτό. «Θα καταφέρω να νικήσω κι εγώ τον καρκίνο. Γιατί ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί», είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει.

Στο πλευρό του, ο Νεόφυτος Νεοφύτου, ο οποίος έδωσε το δικό του αγώνα ενάντια στη λευχαιμία, όταν ήταν έντεκα ετών. «Σήμερα δίνω το δικό μου αγώνα κατά του καρκίνου. Γιατί ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Για ένα κόσμο χωρίς καρκίνο. Για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα», ήταν το δικό του μήνυμα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο υπουργός Υγείας, στο δικό του μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, που τιμάται στις 15 Φεβρουαρίου, ανέφερε πως «με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου στέλνουμε την αγάπη μας στους Μικρούς Ήρωες, οι οποίοι με τον αγώνα που δίνουν αποδεικνύουν ότι ο παιδικός καρκίνος δεν είναι ανίκητος» αναφέρει ο κ. Ιωάννου, σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter.

Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει η Παιδογκολογική - Παιδοαιματολογική Κλινική του Μακάριου Νοσοκομείου σε παιδιά με καρκίνο έχουν ως αποτέλεσμα η Κύπρος να καταγράφει από τα ψηλότερα ποσοστά ίασης παγκοσμίως και να συγκρίνεται ευνοϊκά με τις πλέον ανεπτυγμένες χώρες, σημειώνει.

«Ευχαριστούμε και εκτιμούμε την προσφορά τόσο του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού καθώς και όλων των άλλων φορέων και οργανισμών που συμβάλλουν ώστε να κερδηθεί και αυτή η μάχη» καταλήγει στο μήνυμά του ο Υπουργός.  

Δειτε Επισης

Κυπριακό, ελληνοτουρκικά, ευρωεκλογές, συζήτησαν Καρογιάν-Κουτσούμπας
Δύο ύποπτοι για την επίθεση στο Crocus κατέθεσαν έφεση κατά της προφυλάκισής τους
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα
Η Πολωνία κατηγορεί τη Ρωσία για κατασκοπεία και προσπάθειες αποσταθεροποίησης
Κέντρο Καταναλωτή: Οι πολίτες μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της ΕΕ
Aσφαλιστικές αποζημιώσεις ρεκόρ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη-Στα $3 δισ. οι πρώτοι υπολογισμοί
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Έκθεση-κόλαφος του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-«H Τουρκία προχωρά σε παράνομες απελάσεις Σύρων»
Η Βουλή της Σκωτίας εξετάζει σχέδιο νόμου για την ευθανασία σε άτομα που πάσχουν από καταληκτική νόσο