Έφτασε στην Κύπρο ο μικρός Παναγιώτης-«Πιστεύω στα θαύματα»

Με το χαμόγελο στα χείλη και το ηθικό αναπτερωμένο επέστρεψε στην Κύπρο ο μικρός Παναγιώτης και η μητέρα του, που τους τελευταίους τρεις μήνες βρίσκονταν στο Ισραήλ. Εκεί που ο μεγάλος μαχητής της ζωής έδινε ένα δύσκολο αγώνα και κατάφερε να κερδίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Επιστρέφει νικητής στην Κύπρο ο μικρός Παναγιώτης

Μετά από τόσες ημέρες νοσηλείας και αφού κοίταξε την αρρώστια στα μάτια, βγήκε νικητής από αυτή τη μάχη και επέστρεψε στο σπίτι του. Είδε τον πατέρα του και αγκάλιασε τα αδέλφια του.

«Ναι πιστεύω στα θαύματα. Ναι η πίστη είναι το πιο δυνατό όπλο του ανθρώπου. Ο Παναγιώτης μου αρρώστησε στο σώμα, όχι στην ψυχή. Έδωσα το λόγο μου να τον κατεβάσω στην Κύπρο όρθιο και τα καταφέραμε», ήταν το μήνυμα της μητέρας του, Μαρίας, η οποία στάθηκε βράχος δίπλα του, σε όλο αυτό τον αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός  Παναγιώτης μετά από συμπτώματα αδιαθεσίας που εμφάνισε, εισήχθη στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, Μακάριος Παίδων, το πρωί της Τρίτης 24 Νοεμβρίου 2020. 

Τα αποτελέσματα της εξέτασης Covid-19 βγήκαν αρνητικά και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά από σοβαρή αναπνευστική κρίση, μεταφέρεται στην εντατική, σε κωματώδη κατάσταση. Οι ιθύνοντες ιατροί, αναγνώρισαν πως επρόκειτο περί δυσκολίας λειτουργίας των πνευμόνων του μικρού, αδυνατούν όμως να διαγνώσουν τους ακριβείς λόγους δυσλειτουργίας. Άμεσα δίνεται εντολή για μετάβαση του επτάχρονου Παναγιώτη στο Νοσοκομείο Sheba (Sheba Medical Center), στο Ισραήλ, όπου μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις στους πνεύμονες από το εξειδικευμένο προσωπικό του Νοσοκομείου με τον αντίστοιχο εξοπλισμό.

Η αεροδιακομιδή του μικρού στο Ισραήλ, έγινε την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, συνοδεία της μητέρας του, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του όλες αυτές τις ημέρες. Οι ιατροί του Νοσοκομείου Sheba, διέγνωσαν μια επιθετική μορφή μικροβίου που είχε προσβάλει τους πνεύμονες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Ανάλυση BBC: Δώρο για τα γενέθλια του Χαμενεΐ η επίθεση, τώρα ο Νετανιάχου περιμένει
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»
Καμία αναφορά στις επιθέσεις του Ισραήλ από τον πρόεδρο του Ιράν
Ξεκαθαρίζει για πυραύλους στο Ισραήλ μέσω Κύπρου η Κυβέρνηση-«Δεν δόθηκε ποτέ τέτοια άδεια»
Προετοιμάζεται για την επόμενη επίσκεψη Ολγκίν η Λευκωσία-«Αταλάντευτη προσήλωση στις προσπάθειες»
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
ΠΙΝΑΚΕΣ: Πόσες ενστάσεις εγκρίθηκαν στις περιοχές που έβαλε στο μικροσκόπιό του το ΥΠΕΣ
Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια