Τετάρτη 3 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ξεκινούν οι πληρωμές για τα ειδικά σχέδια για τον Δεκέμβριο

  25/01/2021 11:18
Ξεκινούν οι πληρωμές για τα ειδικά σχέδια για τον Δεκέμβριο

Ξεκινούν οι πληρωμές για τα ειδικά σχέδια για τον Δεκέμβριο

  25/01/2021 11:18

Τέλος στην αγωνία αρκετών συμπολιτών μας βάζει το Υπουργείο Εργασίας, αφού από σήμερα ξεκινούν οι καταβολές των επιδομάτων για το μήνα Δεκέμβριο, μετά την καθυστέρηση που προκάλεσε η αρχική καταψήφιση του προϋπολογισμού.

Η υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου ανέφερε στον REPORTER πως οι πληρωμές των δικαιούχων για το μήνα Δεκέμβριο ξεκινούν σήμερα και θα καταβληθούν σε όσους είχαν υποβάλει αίτηση. Μάλιστα, ανέφερε πως εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες για υποβολή αιτήσεων για τον μήνα Ιανουάριο.

Ερωτηθείσα αν αναμένεται να παρατηρηθεί η ίδια καθυστέρηση και στις πληρωμές του Ιανουαρίου, η υπουργός ήταν ξεκάθαρη. «Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός. Οι διαδικασίες γίνονταν παράλληλα. Δεν είχαμε λεφτά για να πληρώσουμε πιστώσεις. Σήμερα αρχίζουμε να πληρώνουμε για το Δεκέμβριο και πιο μετά θα ανοίξουμε την πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων για τον Ιανουάριο».

Κληθείσα να σχολιάσει τις αιτήσεις που έπρεπε να υποβληθούν ξανά, η υπουργός σημείωσε πως το πιο σύνηθες λάθος ήταν η απουσία εκθέσεων από τους λογιστές τους. Καταλήγοντας, ξεκαθάρισε πως όσες αιτήσεις είχαν υποβληθεί σωστά για το μήνα Νοέμβριο έχουν όλες πληρωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας