Κυριακή 7 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Δωρεές τροφίμων από Αστυνομία Βάσεων σε οικογένειες που επηρεάστηκαν από την πανδημία

  19/01/2021 11:42
Δωρεές τροφίμων από Αστυνομία Βάσεων σε οικογένειες που επηρεάστηκαν από την πανδημία

Δωρεές τροφίμων από Αστυνομία Βάσεων σε οικογένειες που επηρεάστηκαν από την πανδημία

  19/01/2021 11:42

Η Αστυνομική Διεύθυνση των Β.Β Ακρωτηρίου προσέφερε 123 κιβώτια τροφίμων σε δέκα κοινότητες που εμπίπτουν στην κυριότητα των Βρετανικών Βάσεων, μέσω του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας  «Food Aid»,’ για να βοηθήσει οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας της νόσου COVID-19.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΒΒ, τα κιβώτια περιείχαν τρόφιμα μεγάλες ποσότητες αποξηραμένων και κονσερβοποιημένων προϊόντων, ζυμαρικά, δημητριακά, αλεύρι, κρέας και φρέσκο ​​γάλα, πουν αποτελούσαν δωρεές εταιρειών, αστυνομικών και άλλου προσωπικού των ΒΒ, καθώς και ντόπιων.

Τα κιβώτια συγκεντρώθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και παραλήφθηκαν από εκπροσώπους της εκκλησίας και τους κοινοτάρχες των κοινοτήτων Ακρωτηρίου, Ασωμάτου, Τραχωνιού, Κολοσσιού, Ερήμης, Λόφου, Σωτήρας, Αυδήμου, Παραμάλι και το Δήμαρχο Ύψωνα. 

Όπως ανέφερε ο Βοηθός Διευθυντής Αστυνομίας Β.Β Ακρωτηρίου, Κωνσταντίνος Πέτρου, η Αστυνομία των ΒΒ ένιωσε την ανάγκη να προσφέρει με αυτήν την εκστρατεία, καθώς χιλιάδες οικογένειες σε όλο το νησί συνεχίζουν να δυσκολεύονται εξαιτίας της πανδημίας.

Όπως είπε «’έχουμε καθημερινά επικοινωνία με τους Προέδρους των κοινοτήτων μας και πραγματοποιούμε εκτιμήσεις επιπτώσεων και αυτή τη φορά, καταφέραμε να εντοπίσουμε 123 οικογένειες εντός των περιοχών των Β.Β που χρειάζονταν τη βοήθειά μας».

Ο Δήμαρχος του Ύψωνα, Παντελής Γεωργίου, επαίνεσε την προσφορά της Αστυνομίας προς τον Δήμο του και εξέφρασε την ικανοποίηση του από τον τρόπο που η αστυνομία των ΒΒ υποστηρίζει τους ευάλωτους, μέσω φιλανθρωπικών εκδηλώσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας