Δωρεές τροφίμων από Αστυνομία Βάσεων σε οικογένειες που επηρεάστηκαν από την πανδημία

Η Αστυνομική Διεύθυνση των Β.Β Ακρωτηρίου προσέφερε 123 κιβώτια τροφίμων σε δέκα κοινότητες που εμπίπτουν στην κυριότητα των Βρετανικών Βάσεων, μέσω του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας  «Food Aid»,’ για να βοηθήσει οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας της νόσου COVID-19.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΒΒ, τα κιβώτια περιείχαν τρόφιμα μεγάλες ποσότητες αποξηραμένων και κονσερβοποιημένων προϊόντων, ζυμαρικά, δημητριακά, αλεύρι, κρέας και φρέσκο ​​γάλα, πουν αποτελούσαν δωρεές εταιρειών, αστυνομικών και άλλου προσωπικού των ΒΒ, καθώς και ντόπιων.

Τα κιβώτια συγκεντρώθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και παραλήφθηκαν από εκπροσώπους της εκκλησίας και τους κοινοτάρχες των κοινοτήτων Ακρωτηρίου, Ασωμάτου, Τραχωνιού, Κολοσσιού, Ερήμης, Λόφου, Σωτήρας, Αυδήμου, Παραμάλι και το Δήμαρχο Ύψωνα. 

Όπως ανέφερε ο Βοηθός Διευθυντής Αστυνομίας Β.Β Ακρωτηρίου, Κωνσταντίνος Πέτρου, η Αστυνομία των ΒΒ ένιωσε την ανάγκη να προσφέρει με αυτήν την εκστρατεία, καθώς χιλιάδες οικογένειες σε όλο το νησί συνεχίζουν να δυσκολεύονται εξαιτίας της πανδημίας.

Όπως είπε «’έχουμε καθημερινά επικοινωνία με τους Προέδρους των κοινοτήτων μας και πραγματοποιούμε εκτιμήσεις επιπτώσεων και αυτή τη φορά, καταφέραμε να εντοπίσουμε 123 οικογένειες εντός των περιοχών των Β.Β που χρειάζονταν τη βοήθειά μας».

Ο Δήμαρχος του Ύψωνα, Παντελής Γεωργίου, επαίνεσε την προσφορά της Αστυνομίας προς τον Δήμο του και εξέφρασε την ικανοποίηση του από τον τρόπο που η αστυνομία των ΒΒ υποστηρίζει τους ευάλωτους, μέσω φιλανθρωπικών εκδηλώσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Διαβεβαιώσεις από το ΔΣ του ΡΙΚ-«Μετά την 1η Απριλίου θα καταβληθούν οι μισθοί»
Περιμένει απαντήσεις ΥΠΑΝ για τους αντικαταστάτες και αποφασίζει για λήψη μέτρων η ΠΟΕΔ
Περίπου 250 νοσηλευτές με απόσπαση στον ΟΚΥπΥ δεν εκτελούν νοσηλευτικά καθήκοντα
«Συνελήφθη» επικριτής της διαφθοράς στα κατεχόμενα
Ζητά μόνιμες λύσεις στα προβλήματά των συνταξιούχων η ΕΚΥΣΥ
Στελέχωση των σχολείων με επιμελητές συζήτησαν ΑΣΔΥΚ και Υπουργείο Παιδείας
Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Πνευμονολογική Εταιρεία-«Κίνδυνος για ευάλωτες ομάδες η σκόνη»
Οι Υπηρεσίες Εφημερίας Προσωπικού Ιατρού κατά τα Σαββατοκύριακα
Ζητούν έρευνα και απόδοση ευθυνών οι συντεχνίες ΡΙΚ για την μη έγκαιρη καταβολή μισθών
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ