Τρίτη 9 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ελάχιστοι οι επισκέπτες στο Τρόοδος-Τους άλλαξε τα σχέδια ο καιρός (pics)

  16/01/2021 15:26
Ελάχιστοι οι επισκέπτες στο Τρόοδος-Τους άλλαξε τα σχέδια ο καιρός (pics)

Ελάχιστοι οι επισκέπτες στο Τρόοδος-Τους άλλαξε τα σχέδια ο καιρός (pics)

  16/01/2021 15:26

Ελάχιστοι ήταν οι επισκέπτες που βρέθηκαν στο Τρόοδος για άσκηση, αφού τα έντονα καιρικά φαινόμενα που παρατηρούνται στην περιοχή από το πρωί, άλλαξε τα σχέδια αρκετών.

Εξάλλου, η χιονόπτωση που χαροποίησε όσους επισκέφθηκαν το Τρόοδος με τις μαγευτικές εικόνες που δημιούργησε, ενδεχομένως να επαναληφθεί και απόψε, καθώς υπάρχουν αρκετές νεφώσεις, ενώ οι θερμοκρασίες είναι πολύ κοντά στο μηδέν, σύμφωνα με δηλώσεις μετεωρολόγων στο ΚΥΠΕ.

Όπως ανέφεραν, είναι πιθανό να έχουμε κάποιας μορφής χιονόπτωση απόψε.   

Η πρόβλεψη, εξάλλου, του Τμήματος Μετεωρολογίας, που εξεδόθηκε νωρίς το πρωί αναφέρει ότι απόψε θα παρατηρείται  χιονόπτωση κατά διαστήματα στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Και αύριο θα παρατηρείται χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Από το βράδυ τα φαινόμενα, ωστόσο, υποχωρούν. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά ψυχρός, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν ελαφρές βροχές ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Αργά τη νύκτα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με βροχές σταδιακά από τα δυτικά και μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ορεινά.

Την Τρίτη αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, κυρίως τις πρωινές ώρες, σταδιακά όμως τα φαινόμενα υποχωρούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας