Κυριακή 24 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Το συγκλονιστικό μήνυμα του 30χρονου Θανάση που δίνει μάχη με τη λευχαιμία

  14/01/2021 16:59
Το συγκλονιστικό μήνυμα του 30χρονου Θανάση που δίνει μάχη με τη λευχαιμία

Το συγκλονιστικό μήνυμα του 30χρονου Θανάση που δίνει μάχη με τη λευχαιμία

  14/01/2021 16:59
Τη δική του μάχη, συνεχίζει να δίνει από τη Γερμανία, όπου νοσηλεύεται, ο 30χρονος Θανάσης Αθανασίου, ο οποίος το περασμένο φθινόπωρο, διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία.
 
Ο 30χρονος, που συνεχώς επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ο οποίος βρήκε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο στη μάχη που δίνει, θέλησε να στείλει το δικό του, συγκλονιστικό μήνυμα στον κόσμο για τη δοκιμασία του.
 
Όπως έγραψε στο Facebook ο Θανάσης, «αδελφοί  μου τούτη δοκιμασία που πέρασα, γιατί να Δοξάσουμε Τω Θεώ μας, τη Παναγιά μας, το Χριστό μας και όλους τους Αγίους όλα κυλούν ομαλά οι προσευχές μας εισακουστήκαν. Θέλω να σας πω κάτι μέσα απ’ αυτό που πέρασα.
 
Θέλω να είσαστε δυνατοί και να μη κλαίμε τη μοίρα μας με το παραμικρό που θα συμβεί στη ζωή μας».
Καλεί επίσης όλους να «έχουμε δύναμη κουράγιο μα πάνω απ’ όλα πιστή και προσευχή. Η προσευχή μέχρι και άνθρωπο απ’ τη κόλαση βγάζει, αυτό να το έχετε υπόψη σας. Τώρα θα μου πείτε πως αντιμετώπισα αυτή την ασθένεια. Όπως ήμουν πάντα ένας "πελλος" με τραγούδια, με ψαλμωδίες, χορούς, συνθήματα σαν να μη συνέβαινε τίποτα την πέρασα σαν μια απλή γρίπη γι’ αυτό και σεις να μην ανησυχείτε για τίποτα όλοι κουβαλούμε το Σταυρό, άλλοι λίγο, άλλοι πολλά».
 
Πρέπει όμως, συνεχίζει ο Θανάσης, «να τον σηκώσουμε. Εκεί θα φανεί η δύναμη μας και η πιστή μας στο Πανάγαθο Θεό. Το άλλο που θέλω να πω είναι ας μη παραπονιόμαστε ότι είμαστε σε καραντίνα. Ξέρω είναι δύσκολο για όλους μας χωρίς λεφτά, χωρίς δουλειά. Ο Θεός δε θα μας πετάξει θα είναι δίπλα μας μια ζωή δε θα μας αφήσει αβοήθητους. Εχουμε την υγειά μας αδέλφια αυτό έχει σημασία».
 
Καταλήγοντας, σημειώνει πως «θα πω ένα τελευταίο ΔΥΝΑΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ και πιστή στο Πανάγαθο Θεό. Την αγάπη μου και τα φιλιά μου σε όλους».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας