ΒΙΝΤΕΟ: Μαγευτικές εικόνες από το χιονισμένο Τρόοδος

Μαγευτικές είναι οι εικόνες που καταφτάνουν από το χιονισμένο Τρόοδος. Από το βράδυ της Τετάρτης άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού, ενώ η χιονόπτωση συνεχίστηκε και το πρωί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Φόρεσε τα λευκά του το Τρόοδος-Έπεσαν τα πρώτα χιόνια
 
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, που έδωσε στη δημοσιότητα το Τμήμα Δασών, το Εθνικό Πάρκο, που βρίσκεται στο Τρόοδος, ντύθηκε για πρώτη φορά φέτος στα λευκά. Η λευκή μαγεία προκαλεί θαυμασμό σε όσους βλέπουν τις εικόνες.

Εξάλλου, από το πρωί παρατηρείται έντονη χιονόπτωση στην περιοχή, ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, αναμένεται να παρατηρείται χιονόπτωση και τις επόμενες ημέρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Έπεσαν οι πρώτες νιφάδες χιονιού στο Τρόοδος

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Δειτε Επισης

Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Με πακέτο προτάσεων Νόμου που ετοίμασε ο Ελεγκτής, θέλει να δώσει λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η αντιπολίτευση
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Ανάθεση βελτίωσης οδού Τσερίου ύψους €9,8 εκ. από Δήμο Στροβόλου
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές