To… restart του επισιτιστικού κλάδου μετά την πανδημία

Η ΙΜΗ παρουσιάζει το «The 2nd Food & Beverage, HORECA Business Conference», την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021, διαδικτυακά. Το Συνέδριο στοχεύει να παρουσιάσει αναλυτικά, αλλά και να συζητήσει, τις πρόσφατες τάσεις όπως καταγράφονται στον τομέα των επισιτιστικών υπηρεσιών. Καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου-από το εξωτερικό και την Κύπρο- θα εστιάσουν σε θέματα που απασχολούν όλους όσοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο των επισιτιστικών υπηρεσιών. Μεταξύ άλλων, θα αναλυθούν έννοιες, όπως είναι η εξεύρεση και κατάρτιση προσωπικού, οι στρατηγικές μάρκετινγκ, η εξυπηρέτηση πελατών και οι υπηρεσίες delivery.
 
Για το πώς μια πόλη όπως η Μαδρίτη μπορεί να χρησιμοποιήσει μια διεθνή αναγνώριση - ως Ιβηροαμερικανή Πρωτεύουσα του Γαστρονομικού Πολιτισμού κατά την περίοδο 2020-2021- για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας επικοινωνίας, μάρκετινγκ
και προώθησης για την επανενεργοποίηση των τουριστικών και γαστρονομικών βιομηχανιών, ιδίως μετά την πανδημία covid-19 και τις επιπτώσεις της στον επισιτιστικό κλάδο, θα μας μιλήσει η Antonella Ruggiero Sansone, γενική διευθύντρια της Iberoamerican Academy of Gastronomy Ισπανίας.

Δημοσιογράφος γαστρονομίας με καταγωγή από τη Βενεζουέλα, η  Antonella Ruggiero Sansone είναι η γενική διευθύντρια της Iberoamerican Academy of Gastronomy, μιας διεθνούς οργάνωσης με 14 χώρες μέλη, από Ευρώπη και Αμερική, που έχει ως στόχο την προώθησης της έρευνας και τη διάδοση και την προστασία των γαστρονομικών δραστηριοτήτων των Ιβηροαμερικανών λαών. Διδάσκει στο πανεπιστήμιο Universidad Complutense Μαδρίτης και είναι η παραγωγός του ραδιοφωνικού προγράμματος Laboratorio Iberoamericano στο Radio Exterior Ισπανίας.
 
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.
Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται προς: Επιχειρηματίες και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των εστιατορίων και των χώρων εστίασης, της φιλοξενίας και του τουρισμού.
 
Διοργανωτής: ΙΜΗ
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Foody, MCC BEST VALUE Ltd. και Pissis Ltd
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, περιοδικό GOLD και πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
Τηλ.: 22505555 | Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείοevents@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com  
 

Δειτε Επισης

Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας