Σάββατο 3 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Δεν επιστρέφουν στα σχολεία στις 7 Ιανουαρίου οι μαθητές

  29/12/2020 18:39
Δεν επιστρέφουν στα σχολεία στις 7 Ιανουαρίου οι μαθητές

Δεν επιστρέφουν στα σχολεία στις 7 Ιανουαρίου οι μαθητές

  29/12/2020 18:39
Δεν επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων στις 7 Ιανουαρίου, όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές, σύμφωνα με το νέο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.
 
Όπως αναφέρεται στο διάταγμα, από τις 6:00 το πρωί στις 30 Δεκεμβρίου μέχρι τις 5:00 το πρωί της 10ης Ιανουαρίου, η λειτουργία των ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης και των Ανώτατων και Ανώτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων θα πραγματοποιείται με εξ αποστάσεως διδασκαλία. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η επιστροφή των μαθητών στα θρανία, εκτός απροόπτου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου. Ωστόσο, αναμένεται επίσημη τοποθέτηση από το Υπουργείο Παιδείας.
 
Με βάση το διάταγμα, νοείται ότι, σε περιπτώσεις όπου είναι άκρως απαραίτητη η φυσική παρουσία φοιτητών Ανώτερων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, για σκοπούς διεξαγωγής εργαστηριακών μαθημάτων για προετοιμασία των φοιτητών για εξετάσεις, δύναται να διεξάγονται εργαστηριακά μαθήματα με φυσική παρουσία, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
 
Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνασίων πραγματοποιείτο με τη φυσική παρουσία των μαθητών, μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, όταν και σταμάτησαν τα μαθήματα, λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων, ενώ Λύκεια και ΑΑΕΙ λειτουργούσαν με εξ αποστάσεως διδασκαλία, από τις 14 Δεκεμβρίου.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας