Δευτέρα 4 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί σε οίκους ευγηρίας στην Πάφο

  29/12/2020 10:19
Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί σε οίκους ευγηρίας στην Πάφο

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί σε οίκους ευγηρίας στην Πάφο

  29/12/2020 10:19

Συνεχίζονται και σήμερα οι εμβολιασμοί που ξεκίνησαν χτες σε οίκους ευγηρίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με την λειτουργό Τύπου του Υπουργείου Υγείας Μαργαρίτα Κυριάκου το πρόγραμμα των εμβολιασμών συνεχίζεται σήμερα στους ηλικιωμένους οίκων ευγηρίας στην Πάφο, τόσο δηλαδή στους διαμένοντες όσο και στο προσωπικό .

Επεσήμανε δε, πως το Υπουργείο Υγείας προχωρεί  με βάση το πλάνο στους οίκους ευγηρίας και στην συνέχεια με τους επαγγελματίες υγείας σταδιακά. 

Η κ. Κυριάκου ανέφερε πως οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν την Κυριακή στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, στο Μακάρειο, σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και σιγά σιγά οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν και στα κρατικά νοσηλευτήρια των άλλων πόλεων.

Στο μεταξύ χτες χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκαν οι εμβολιασμοί σε τρεις οίκους ευγηρίας της Επαρχίας Πάφου από την ομάδα εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας που εργάστηκε με πρόγραμμα, ολοκληρώνοντας στον προβλεπόμενο χρόνο τους εμβολιασμούς, ενώ καμιά σοβαρή παρενέργεια δεν διαπιστώθηκε για όσους εμβολιάστηκαν.

Συγκεκριμένα γύρω στα πενήντα άτομα, διαμένοντες και προσωπικό τριών οίκων ευγηρίας ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της επαρχίας Πάφου που εμβολιάστηκαν χτες κατά της Covid-19. Σημειώνεται πως και στους τρεις οίκους εμβολιάστηκε η συντριπτική πλειοψηφία των ενοίκων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας