Σκυλάκια που αναζητούν οικογένεια... Υιοθέτησε και εσύ ένα, γίνε εθελοντής

Υπέροχα πλάσματα που ζουν στους δρόμους, εγκαταλειμμένα και μακριά από την ανθρώπινη συντροφιά και φροντίδα. Φροντίδα και αγάπη που έχουμε όλοι τόσο πολύ ανάγκη. Η υιοθεσία ενός σκύλου δεν είναι μόνο χαρά αλλά αποτελεί και μια πράξη ανάληψης ευθύνης. Είναι μια απόφαση που θα πρέπει να παρθεί χωρίς παρορμητισμό και μετά από ώριμη σκέψη.
 
Η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Simba Animal Aid Cyprus" συστάθηκε από ανθρώπους που έχουν πάθος με την ευημερία και πρωτίστως με την διάσωση ζώων των οποίων η ζωή κινδυνεύει λόγω παραμέλησης ή/και εγκατάλειψής τους. Απώτερος σκοπός τους η παροχή βοήθειας σε τραυματισμένα και κακοποιημένα ζώα αλλά και η άμεση ανταπόκριση σε περιπτώσεις αδέσποτων.
 
Εκατοντάδες σκύλοι καταλήγουν σε διάφορα καταφύγια σε όλη την Κύπρο όπου κάποιοι παραμένουν και περιμένουν για πολύ μεγάλα διαστήματα. Κάθε σκύλος και μια ξεχωριστή ιστορία, μια μοναδική προσωπικότητα που χρειάζεται ένα χάδι, μια ζεστή αγκαλιά.
 
Με μια επίσκεψη θα μπορούσε κάποιος να δει όλα τα σκυλιά που αναζητούν μία οικογένεια και με την καθοδήγηση των ειδικών, να βρει ένα παντοτινό φίλο ! Υπάρχουν επίσης, πολλές ευκαιρίες για εθελοντική δράση, όπως η εξασφάλιση τροφής ή η φροντίδα των σκύλων στο χώρο του καταφυγίου, ιδανική επιλογή για εταιρείες και οργανισμούς που θα ήθελαν να ενδυναμώσουν τις σχέσεις μεταξύ των μελών του προσωπικού τους μέσα από δραστηριότητες για team building.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το 96700999 ή να επισκεφθούν τη σελίδα του"Simba Animal Aid Cyprus" στο facebook.

Δειτε Επισης

Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Πρόστιμο σε παρουσιάστρια της ρωσικής τηλεόρασης που επέκρινε την επίθεση στην Ουκρανία-Είχε οργανώσει γυμνό πάρτι
Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Πεδίο μάχης η Βενετία για το εισιτήριο των 5 ευρώ-Αντιδρούν οι κάτοικοι, συγκρούστηκαν με την αστυνομία
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
Ένταλμα σύλληψης για τον Γκάρι Κασπάροφ από τη Ρωσία-Τον κατηγορούν για τρομοκρατία
Η Σουηδία στέλνει τάγμα στη Λετονία στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα για υποστήριξη της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας-«Παρέχετε όπλα, δεν είστε ουδέτεροι»