Δευτέρα 4 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ολοκληρώθηκαν οι εμβολιασμοί σε τρεις οίκους ευγηρίας στην Πάφο

  28/12/2020 17:55
Ολοκληρώθηκαν οι εμβολιασμοί σε τρεις οίκους ευγηρίας στην Πάφο

Ολοκληρώθηκαν οι εμβολιασμοί σε τρεις οίκους ευγηρίας στην Πάφο

  28/12/2020 17:55
Χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκαν οι εμβολιασμοί στους τρεις οίκους ευγηρίας της Επαρχίας Πάφου από την ομάδα εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας που εργάστηκε με πρόγραμμα, ολοκληρώνοντας στον προβλεπόμενο χρόνο τους εμβολιασμούς, ενώ καμιά σοβαρή παρενέργεια δεν διαπιστώθηκε για όσους εμβολιάστηκαν.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η Σταύρη Κυριακίδη υπεύθυνη της Στέγης Ηλικιωμένων “ η Ζεστή Φωλιά “  στο Πολέμι ανέφερε πως εμβολιάστηκαν 13 ηλικιωμένοι από τους φιλοξενούμενους τους, και δύο άτομα μέλη του προσωπικού γύρω στις 12:30 με 13:00.
Η κ. Κυριακίδη εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη διαδικασία, σημειώνοντας πως της έκανε εντύπωση η οργάνωση και η ευγένεια της ομάδας εμβολιασμών.

Οι εμβολιασμοί στην Πάφο ξεκίνησαν γύρω στις 09:00 το πρωί  στη Στέγη Ηλικιωμένων “Φροντίδα” στην Κισσόνεργα και ολοκληρώθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα, σύμφωνα με τον Νικόλα Κωμοδρόμου Χριστοδούλου, υπεύθυνο της στέγης. Από τους 19 ένοικους, συνέχισε, εμβολιάστηκαν οι 15, σημειώνοντας πως αυτοί που δεν εμβολιάστηκαν έθεσαν θέμα φόβου όχι για το εμβόλιο αλλά για την ένεση και το «τσίμπημα». 

Εξάλλου, εμβολιασμός έγινε και στους ηλικιωμένους στο Γηριατρικό Κέντρο και Αναρρωτήριο "Κυανός Σταυρός", στο Μέσα Χωριό, ο οποίος ξεκίνησε από τις 11:30 σήμερα. Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η  υπεύθυνη του Γηριατρικού Κέντρου Ρούλα Γρηγορίου από τους 27 ηλικιωμένους που φιλοξενεί το κέντρο δέχτηκαν να εμβολιαστούν οι 20 ηλικιωμένοι.

Οι  ηλικιωμένοι που εμβολιάστηκαν ευχήθηκαν να έρθουν καλύτερες μέρες και να μην χρειαστεί στο αμέσως επόμενο μέλλον να στέλνουν αγκαλιές και φιλιά στους δικούς τους μέσω του παραθύρου, κάτι που ήταν πρωτόγνωρο για αυτούς. 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας