Κυριακή 11 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ανησυχία Υπουργείου Υγείας για τα κρούσματα-«Απαράδεκτο αυτό που έγινε στον Κωστρίκη»

  27/12/2020 13:54
Ανησυχία Υπουργείου Υγείας για τα κρούσματα-«Απαράδεκτο αυτό που έγινε στον Κωστρίκη»

Ανησυχία Υπουργείου Υγείας για τα κρούσματα-«Απαράδεκτο αυτό που έγινε στον Κωστρίκη»

  27/12/2020 13:54
Το Υπουργείο Υγείας προβληματίζεται για τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού στην κοινότητα, ανέφερε σήμερα η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, Χριστίνα Γιαννάκη, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, χαρακτήρισε απαράδεκτες τις καταστροφές που έγιναν στο αυτοκίνητο του μέλους της Επιστημονικής Ομάδας, Καθηγητή του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, Λεόντιου Κωστρίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βανδαλισμοί στο όχημα του Κωστρίκη-Έγραψαν συνθήματα

Σε δηλώσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου μετά τον εμβολιασμό της κατά του Covid-19 και ερωτηθείσα κατά πόσον το Υπουργείο Υγείας προβληματίζεται για τους υψηλούς αριθμούς των θετικών αποτελεσμάτων από τα rapid test στην κοινότητα, η κα. Γιαννάκη απάντησε πως «το Υπουργείο προβληματίζεται πάρα πολύ. Επιτέλους ο κόσμος πρέπει να καταλάβει και να υπακούσει σε όλα αυτά τα διατάγματα που εξέδωσε ο Υπουργός Υγείας».

 
Πρόσθεσε πως εάν κάποιος κάνει «μια βόλτα μέχρι τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και την Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, θα καταλάβει τι εστί να είσαι μέσα στη ΜΕΘ διασωληνωμένος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ο κόσμος να εμβολιάζεται και να σταματήσει να ακούει τα fake news»

Σε ερώτηση κατά πόσο το Υπουργείο Υγείας προσανατολίζεται να λάβει πιο δραστικά περιοριστικά μέτρα απάντησε «αυτό θα το δούμε».
 
Κληθείσα να σχολιάσει τις καταστροφές που σημειώθηκαν στο αυτοκίνητο του κ. Κωστρίκη, η κα. Γιαννάκη χαρακτήρισε «απαράδεκτο, να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ένα συνάδελφο ο οποίος δίνει το παρών του μέσα από τη Συμβουλευτική Ομάδα, βοηθώντας τον Υπουργό, το Υπουργείο και δίνοντας συμβουλές. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό το οποίο έγινε στον αγαπητό και φίλτατο Κωστρίκη» κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας