ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα ελπίδας και αγάπης από την μητέρα του μικρού Παναγιώτη

Το δικό της μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στέλνει η κ. Μαρία μητέρα του μικρού Παναγιώτη που νοσηλεύεται στο Ισραήλ. 

Οι ιατροί του Νοσοκομείου Sheba, διέγνωσαν μια επιθετική μορφή μικροβίου που έχει προσβάλει τους πνεύμονες του μικρού Παναγιώτη και δίνουν μάχη για να καταφέρουν να αναχαιτίσουν την λοίμωξη που έχει προκληθεί. 

Στο βίντεο που δημοσίευσε η κ. Μαρία ευχαριστεί μέσα από την ψυχή της όλους όσοι βοήθησαν τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της που άφησε πίσω στην Κύπρο «θέλω πραγματικά να σας  ευχαριστήσω για την ανθρωπιά και αγάπη που δείχνεται και σε εμένα εδώ με τον μικρό Παναγιώτη αλλά και στην οικογένεια μου στην Κύπρο… Τους αγαλλιάσατε και τους προσφέρατε ότι μπορούσατε για να μην νιώσουν τα παιδιά μου έστω και την παραμικρή έλλειψη».

Συνεχίζοντας ξεκαθάρισε ότι το παιδί της δεν έχει κορωνοϊό όπως της στέλνουν πολλοί αλλά ένα επιθετικό μικρόβιο το οποίο το οποίο έχει «πειράξει» τους πνεύμονές του και έχει παραλύσει το διάφραγμα του όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα τονίζει ότι ήταν το χέρι του θεού που την έσπρωξε όταν αντιλήφθηκε ότι ο μικρός είχε βήχα να μην πάρει απλά ένα φάρμακο από το φαρμακείο αλλά να τον πάει στο Νοσοκομείο. 

Όσον αφορά τα επόμενα βήματα η κ. Μαρία είπε ότι δεν γνωρίζει ποια είναι τα επόμενα πλάνα και πως θα προχωρήσουν οι γιατροί. «Σας μιλώ ξεκάθαρα γιατί το ίδιο κάνουν και εδώ στο Ισραήλ οι γιατροί δεν κρύβονται. Μου είχαν πει ότι το μωρό αν δεν ερχόταν σε μια με δύο μέρες θα το χάναμε… Οι γιατροί είναι απίστευτοι εδώ… Πραγματικά πιστεύω ότι ο Παναγιώτης θα τα καταφέρει. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει..». Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι γιατροί ακόμα πιστεύουν ότι ο Παναγιώτης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Κάλεσε τον κόσμο να προσέχει πολύ την υγεία του αφού έρχεται κάποια στιγμή και κάποια μέρα που ο χρόνος σταματά για πάρα πολλούς λόγους. «Αυτή τη στιγμή βλέπω το μωρό μου να υποφέρει, κρούζω αλλά του είμαι ευγνώμων γιατί σαν άνθρωπό μου έδειξε και μου δείχνει πάρα πολλά πράγματα. Δεν ήξερα που μπορούσα να βρω την δύναμη να πιάσω ένα μωρό σε καταστολή να το φέρω στο Ισραήλ. Δεν ήξερα που είχα όλη αυτή την δύναμη να είμαι συνέχεια στο πλευρό του σε ένα δωμάτιο της Εντατικής στο Ισραήλ».

Τέλος ευχαρίστησε ξανά όλο τον κόσμο τόσο για τα μηνύματά που της κρατούν συντροφιά όσο βρίσκεται μακριά όσο και για την μεγάλη αγάλια και αγάπη που προσφέρουν στην οικογένειά της. 

«Μην σας απασχολεί που δεν θα κάνετε και δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα φέτος είσαστε κοντά στις οικογένειές σας… Υπάρχουν άνθρωποι που είναι μακριά μην σας απασχολεί το ότι υπάρχει καραντίνα και το ότι τα καταστήματα είναι κλειστά έχετε την υγεία σας, οι άνθρωποι που αγαπάτε είναι υγιείς και κοντά σας… Μπροστά από αυτό που ζω εγώ προσκυνώ και λέω ότι δεν έζησα προβλήματα στην ζωή μου… Θα συνεχίσω να χαμογελώ και να κρατώ το χέρι του παιδιού μου… Θέλω να έχετε καλές γιορτές να προσεύχεστε για τον Παναγιώτη μου γιατί είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει και του χρόνου θα κάνει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα με τα αδελφάκια του».
 

Δειτε Επισης

Πέραν των 18 χιλιάδων ατόμων εξυπηρετούν τα Επιμορφωτικά Κέντρα
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού και Λάρνακας
Ενέκρινε οδηγία για το δικαίωμα των καταναλωτών για επισκευή προϊόντων το Ευρωκοινοβούλιο
Άγγιξαν τα 155 εκατομμύρια οι διελεύσεις από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ισχυρίζονται στα κατεχόμενα
Τελευταία η Κύπρος στην ΕΕ σε διαδικτυακές αγορές έντυπων και ψηφιακών βιβλίων
Εντός του 2024 η νομοθετική ρύθμιση της πρακτικής εργασίας των φοιτητών
Ανακαλείται το Physiomer Baby Unidoses-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας
Τα προβλήματα στον παραλιακό πεζόδρομο Λεμεσού συζητήθηκαν στην Επ. Εμπορίου
Το 55% της αγοράς οίνου καλύπτεται από κυπριακές ποικιλίες και 45% από ξένες
Υπ. Παιδείας: Να δώσουμε τα εφόδια για πολίτες που θα συμβάλουν στην επανένωση