Κυριακή 11 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αλλάζουν χώρο μονάδες δειγματοληψίας για rapid tests στη Λάρνακα λόγω έντονων βροχοπτώσεων

  15/12/2020 09:15
Αλλάζουν χώρο μονάδες δειγματοληψίας για rapid tests στη Λάρνακα λόγω έντονων βροχοπτώσεων

Αλλάζουν χώρο μονάδες δειγματοληψίας για rapid tests στη Λάρνακα λόγω έντονων βροχοπτώσεων

  15/12/2020 09:15
Σε τέσσερα σημεία δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο για κορωνοϊό με rapid coronavirus tests, διενεργούνται σήμερα Τρίτη στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, ενώ στην επαρχία Αμμοχώστου λειτουργεί ένα.
 
Συγκεκριμένα, στη Λάρνακα η μία μονάδα δειγματοληψίας θα βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης Αγίου Γεωργίου Κοντού (απέναντι από το κοιμητήριο). Όσον αφορά στη μονάδα δειγματοληψίας που θα βρισκόταν στο πάρκο δίπλα από την υπεραγορά Στέλιος στα Λιβάδια, το Υπουργείο Υγείας ενημέρωσε πως λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, μεταφέρεται στο Πνευματικό Κέντρο της Εκκλησίας Αγίου Σάββα στα Λειβάδια, στο ίδιο ωράριο.
 
Επίσης, η μονάδα δειγματοληψίας στην υπεραγορά Σκλαβενίτη (Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού) στην Λάρνακα μεταφέρεται στο συσκευαστήριο πατατών στην Οδό Ψηλορείτη μετά το κατάστημα Αδερφών Χρίστου.
 
Σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργήσει επίσης στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου από τις 0830 το πρωί μέχρι τις 1700 το απόγευμα.
 
Στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου θα λειτουργήσει μία μονάδα δειγματοληψίας με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στο χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Μεγάρου Παραλιμνίου από τις 0830 το πρωί μέχρι τις 1630 το απόγευμα. 
 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.
 
Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας