Παρασκευή 16 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Με παρέμβαση Ιωάννου επιλύθηκαν τα πρόβλημα των νεφροπαθών στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

  07/12/2020 09:42
Με παρέμβαση Ιωάννου επιλύθηκαν τα πρόβλημα των νεφροπαθών στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Με παρέμβαση Ιωάννου επιλύθηκαν τα πρόβλημα των νεφροπαθών στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

  07/12/2020 09:42

Μετά από παρέμβαση του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου, επιλύθηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν εδώ και καιρό στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.
 

Σε ευχαριστήρια επιστολή τους οι νεφροπαθείς της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου εκφράζουν «θερμές ευχαριστίες για την επίλυση των τριών αιτημάτων που είχε η μονάδα αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου».
 
Προστίθεται ότι «μετά από παρέμβαση του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου δε θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου από το Νοσοκομείο Λάρνακας μολυσματικό νόσημα αφού δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές. Επίσης, οι γιατροί που εργάζονται στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης θα ενταχθούν στο σύστημα βάρδιας ώστε να καλύπτουν τα απογεύματα, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες».
 
Ακόμα «οι δύο νοσηλευτές που εργάζονται στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης δε θα μετακινηθούν σε θάλαμο Covid-19 όπως είχε αποφασιστεί».
 
Στην επιστολή εκφράζονται ευχαριστίες προς τον Υπουργό Υγείας, τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, τον Διευθυντή και τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, τον Εκτελεστικό Διευθυντή των Νοσοκομείων Λάρνακας – Αμμοχώστου, την Επιστημονική Διευθύντρια των Νοσοκομείων Λάρνακας – Αμμοχώστου, τους αναπληρωτές ιατρικούς Διευθυντές του Νοσοκομείου, τους βουλευτές και εκπροσώπους των κομμάτων και στην Πρόεδρο του Συνδέσμου Φίλων Νεφροπαθών.
 
Υπενθυμίζεται ότι λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης οι νεφροπαθείς είχαν πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας την περασμένη Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, αρνούμενοι να προχωρήσουν σε αιμοκάθαρση μέχρι την επίλυση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαμαρτύρονται οι νεφροπαθείς Αμμοχώστου, αρνούμενοι να λάβουν θεραπεία αιμοκάθαρσης

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου στηρίζει τους νεφροπαθείς Αμμοχώστου

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι νεφροπαθείς στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου


 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας