Τρίτη 13 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι rapid test στην Πάφο

  06/12/2020 09:43
Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι rapid test στην Πάφο

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι rapid test στην Πάφο

  06/12/2020 09:43
Στον Πολυχώρο Πολιτισμού στην Παλαιά Ηλεκτρική στον Οδό Βλαδίμηρου Ηρακλέους 10 στην Πάφο θα λειτουργήσει σήμερα Κυριακή κινητή μονάδα δειγματοληψίας για τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού από τις 08:30 μέχρι τις 17:00 το απόγευμα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας .

Ο Ζήνωνας Ζήνωνος, Διευθυντής της εταιρείας Mediwell Home Healthcare Services που διενεργεί τα τεστ σε συνεργασία με το Υπουργείο,  ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως χθες στον ίδιο χώρο, πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία με τη μέθοδο rapid test στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 159  έλεγχοι με 2  θετικά  αποτέλεσμα που θα πρέπει να τύχουν επαλήθευσης με την μέθοδο PCR. Ο κ. Ζήνωνος,  χαρακτήρισε πολύ ενθαρρυντικά τα χθεσινά  αποτελέσματα, σημειώνοντας πως αυτά  καταδεικνύουν  ότι οι πολίτες της Πάφου είναι πειθαρχημένοι..

Σημειώνεται πως το  πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.

Το Υπουργείο Υγείας ευχαριστεί τις Τοπικές Αρχές για την προθυμία και τη συνεργασία που προσφέρουν. 

Εξάλλου δωρεάν τεστ κορωνοϊού για όλους θα διενεργούνται στην Χλώρακα και στην Έμπα  από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 8.30π.μ - 16.30π.μ στο χώρο στάθμευσης της Εκκλησίας Αγίου Νεκταρίου επι της Λεωφόρου Μακαρίου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το Υπουργείο Υγείας, σε συνεργασία με την εταιρεία Mediwell και τα Κοινοτικά Συμβούλια Χλώρακας και Έμπας, θα προσφέρει εντελώς δωρεάν Covid19 Test ταχείας ανίχνευσης για όλο τον πληθυσμό της περιοχής.

Τα κοινοτικά συμβούλια καλούν το κόσμο να αφιερώσουν 5 λεπτά από το χρόνο τους για την σχετική δειγματοληψία που είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Πηγή: KYΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας