Τετάρτη 27 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συμπαράσταση Δ' Δημ. Σχολείου Λατσιών στα σχολεία Ιδαλίου λόγω των εργοστασίων

  05/12/2020 14:25
Συμπαράσταση Δ Δημ. Σχολείου Λατσιών στα σχολεία Ιδαλίου λόγω των εργοστασίων

Συμπαράσταση Δ' Δημ. Σχολείου Λατσιών στα σχολεία Ιδαλίου λόγω των εργοστασίων

  05/12/2020 14:25
Αλληλεγγύη προς το Γ` Δημοτικό και το Γ’ Δημόσιο & Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Ιδαλίου εκφράζει ο Σύνδεσμος Γονέων του Δ΄ Δημοτικού Σχολείου Λατσιών που έχει αναρτήσει πανό στην περίφραξη του σχολείου με σύνθημα συμπαράστασης και αίτημα την αναστολή της λειτουργίας των εργοστασίων ασφάλτου στην περιοχή που προκαλούν προβλήματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς στα εν λόγω σχολεία.

Σε δελτίο Τύπου του συνδέσμου Γονέων του Δ` Δημοτικού Σχολείου Λατσιών σημειώνεται ότι το πρόβλημα προκαλείται από τα εργοστάσια παραγωγής ασφάλτου που καίνε καθημερινά μαζούτ και που βρίσκονται στην περιοχή. " Παιδιά, εκπαιδευτικοί αλλά και κάτοικοι της περιοχής υποφέρουν από τις αναθυμιάσεις των εν λόγω εργοστασίων. Το περιβαλλοντικό πρόβλημα που προκύπτει με τις συνέπειες που αυτό επιφέρει, αφορά όλους μας και όχι μόνο τους κατοίκους της περιοχής".

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, θεμελιώδες δικαίωμα στο χάρτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η προστασία της αφορά όλους μας, προστίθεται σημειώνοντας ότι το  πρόβλημα δεν αφορά μόνο τους κάτοικους της περιοχής αλλά όλους μας. Αναμένουμε άμεση εφαρμογή της νομοθεσίας και των αποφάσεων των αρμοδίων, καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας