Πακέτο προστασίας έναντι του κορωνοϊού από την ΤΕΣΕΚ Πάφου

Η Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πάφου (ΤΕΣΕΚ Πάφου) καινοτομώντας για ακόμη μια φορά επιχειρεί μια προσπάθεια προβληματισμού, ευαισθητοποίησης και περιορισμού της πρωτόγνωρης αυτής χαοτικής κατάστασης που βιώνουμε λόγω COVID- 19.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε μια πλαστική διάφανη τσάντα τοποθετήθηκε από την Ομάδα Έρευνας και Καινοτομίας ΤΕΣΕΚ Πάφου το φυλλάδιο ενημέρωσης με όλες τις σημαντικές πληροφορίες για να γνωρίζει και να προφυλαχθεί κανείς από τον κορωνοϊό, μάσκες προστασίας, αντισηπτικό τζελ και αντισηπτικό σαπούνι. 

Ως εκ τούτου, προστίθεται στην ανακοίνωση,  τα δραστικά και σωτήρια αυτά μέσα συγκεντρώθηκαν και συναποτέλεσαν ένα πακέτο προστασίας από τον COVID-19, που προορίζεται να προσφερθεί στους μαθητές με απώτερο στόχο την ευαισθητοποίηση και τη θετική κινητοποίηση τους. 

Όπως κάθε αποτελεσματικό έργο χρήζει οργανωμένης και συλλογικής προσπάθειας, έτσι και σε αυτή την περίπτωση η ΤΕΣΕΚ Πάφου έδρασε οργανωμένα για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Επισημαίνεται δε, πως μετά από ολοκληρωμένη έρευνα στην αγορά, μαζεύτηκαν τα κατάλληλα αντικείμενα και ετοιμάστηκαν με τη συνδρομή των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου 700 πακέτα για να δοθούν στους μαθητές του σχολείου. 

Η παράδοση των πακέτων θα πραγματοποιηθεί από τους Υπευθύνους των αντίστοιχων τμημάτων σε συγκεκριμένη ημέρα και θα συνοδευτεί από την κατάλληλη συζήτηση και προβολή βίντεο.

Στόχος και προσδοκία συνεχίζει η ανακοίνωση,  αποτελεί η καλλιέργεια και η συνειδητοποίηση της αξίας της συλλογικότητας και της αλληλεπίδρασης ενώ είναι σημαντικό να κατανοήσουν οι μαθητές πως η στάση και η συμπεριφορά του καθενός ξεχωριστά μπορεί να επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την εξέλιξη της ζωής των υπολοίπων.


Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη