Κυριακή 28 Φεβ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Δύο ασθενείς με κορωνοϊό στην εντατική στα κατεχόμενα

  03/12/2020 13:47
Δύο ασθενείς με κορωνοϊό στην εντατική στα κατεχόμενα

Δύο ασθενείς με κορωνοϊό στην εντατική στα κατεχόμενα

  03/12/2020 13:47

Δύο άτομα στα κατεχόμενα, μια 83χρονη γυναίκα και ένας 70χρονος άντρας, και οι δύο με υπέρταση, μεταφέρθηκαν σήμερα για νοσηλεία στην εντατική μονάδα του «κρατικού» νοσοκομείου Λευκωσίας, όντας και οι δύο ασθενείς με κορωνοϊό.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το «υπουργοί υγείας» - μετά από σχετικά δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ – ανακοίνωσε ότι η κατάσταση των δύο ασθενών είναι σταθερή.

 
Στο μεταξύ, ο τ/κ Τύπος σημειώνει σήμερα ότι τα έξι εγχώρια κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες, προέρχονται από την περιοχή της Κερύνειας κι αυτό ανεβάζει τον αριθμό των εγχώριων κρουσμάτων στην συγκεκριμένη περιοχή σε επτά σε δύο μέρες. Από τα έξι χθεσινά, οι τρεις ήταν εργαζόμενοι στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Ελέξους, αυτό το διάστημα όμως δεν εργαζόταν στο ξενοδοχείο.

Δύο εντοπίστηκαν στο «κρατικό» νοσοκομείο Κερύνειας, μια νοσοκόμα στις πρώτες βοήθειες και ένας οδηγός ασθενοφόρου. Τα άλλα δύο κρούσματα στην περιοχή της Κερύνειας είναι ένας οδηγός λεωφορείου και ένας εργαζόμενος στις οικοδομές.
 
Η συντεχνία των νοσηλευτών στα κατεχόμενα, επιβεβαίωσε ότι μια νοσοκόμα έχει μολυνθεί με τον ιό και τέθηκε υπό παρακολούθηση ενώ ιχνηλατούνται οι επαφές της. Η κατάσταση της νοσηλεύτριας είναι καλή, προστίθεται στην ανακοίνωσή της συντεχνίας, σημειώνοντας ότι σε καραντίνα έχουν τεθεί 5 νοσηλεύτριες και 2 γιατροί.


Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας