Παρασκευή 5 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τα δύο αδέλφια που μαζεύουν χριστουγεννιάτικα δώρα αγάπης για τους άπορους

  02/12/2020 06:54
Τα δύο αδέλφια που μαζεύουν χριστουγεννιάτικα δώρα αγάπης για τους άπορους

Τα δύο αδέλφια που μαζεύουν χριστουγεννιάτικα δώρα αγάπης για τους άπορους

  02/12/2020 06:54
Αλλιώτικα θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα και δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τα περσινά, αφού θα βρίσκονται σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση, ώστε να αποτρέψει τη διασπορά του κορωνοϊού. Λιγότερα άτομα στα τραπέζια, στο σπίτι από νωρίς, χωρίς εξόδους το βράδυ… Όμως, δεν παύει από το να είναι γιορτή αγάπης και προσφοράς στους μη έχοντες συνανθρώπους μας. Υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν τα απαραίτητα, ώστε να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα… Και δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους στέκονται δύο αδέλφια από τη Λεμεσό, που αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δική τους εκστρατεία, για να τους βοηθήσουν να περάσουν τις γιορτινές μέρες, έχοντας στο τραπέζι τους ό,τι επιθυμούν.
 
Από την περασμένη Τετάρτη, τα δύο αδέλφια, ο Μάρκος και ο Χρίστος Κλεάνθους, από τη Λεμεσό, έχουν ξεκινήσει την εκστρατεία συλλογής ξηράς ή/και οικονομικής βοήθειας, με σκοπό να χαρίσουν δώρα αγάπης σε όσους το έχουν ανάγκη. Η απόφαση της οικογένειας να προσφέρουν σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, τους οδήγησε να ξεκινήσουν αυτή την εκστρατεία. Είναι η πρώτη φορά που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τέτοια εκστρατεία.
 
«Η ιδέα προέκυψε από την απόφαση να μαζέψουμε τρόφιμα και χρήματα, για να δώσουμε σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη, ειδικά φέτος που τα πράγματα είναι και πιο δύσκολα και στη συνέχεια αποφάσισα να το ανακοινώσω και στα άτομα που γυμνάζω, για να μαζέψουμε περισσότερα. Είδαμε το ενδιαφέρον του κόσμου και είπαμε να ξεκινήσουμε αυτή την εκστρατεία», εξηγεί στον REPORTER ο Χρίστος.
Τα λεφτά που θα μαζέψουν, θα μετατραπούν σε κουπόνια από υπεραγορές και θα δοθούν σε όσους ζητήσουν βοήθεια. Ο κόσμος, που θέλει να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τα δύο αδέλφια, οι οποίοι θα τους ενημερώσουν τι ανάγκες υπάρχουν και πώς μπορούν να βοηθήσουν.
 
«Η εκστρατεία είναι σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης και Επανένταξης Αστέγων Σχεδία του Δήμου Λεμεσού. Είναι ένα Κέντρο, που πέρσι ξεκίνησε τη λειτουργία του και στηρίζει τους άστεγους και όσους χρειάζονται βοήθεια. Μας παρέπεμψε σε αυτό ο Δήμος Λεμεσού, όταν αποταθήκαμε εκεί για να τους ενημερώσουμε για την εκστρατεία μας».
 
Η ανταπόκριση του κόσμου, αν και μόνο λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που ξεκίνησε η εκστρατεία, είναι αρκετά μεγάλη, κάτι που δεν ανέμεναν τα δύο αδέλφια. Η συλλογή των τροφίμων και λεφτών θα ολοκληρωθεί στις 22 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η ημερομηνία, κατά την οποία θα γίνει η παράδοση των δώρων, στο Κέντρο «Σχεδία».
 
Τα δύο αδέλφια στέλνουν ένα απλό μήνυμα στον κόσμο. «Μέσα από την εκστρατεία μας ελπίζουμε να παραδειγματιστεί αρκετός κόσμος και να στηρίξει το Κέντρο Σχεδία».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας