Σάββατο 16 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Καλεί σε στήριξη των εργαζομένων και όχι σε απολύσεις λόγω των μέτρων η Ζέτα

  01/12/2020 14:43
Καλεί σε στήριξη των εργαζομένων και όχι σε απολύσεις λόγω των μέτρων η Ζέτα

Καλεί σε στήριξη των εργαζομένων και όχι σε απολύσεις λόγω των μέτρων η Ζέτα

  01/12/2020 14:43

Τη θέση να μην απολύσουν τους υπαλλήλους τους οι εταιρείες, επιχειρήσεις που επηρεάζονται από το διάταγμα του  Υπουργείου Υγείας το Δεκέμβριο μήνα, διατύπωσε η  Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου στο πλαίσιο της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας.  

Την Κοινοβουλευτική  Επιτροπή Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενημέρωσε η  Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου  για την πορεία των σχεδίων στήριξης μισθωτών, αυτοεργοδοτουμένων και επιχειρήσεων.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Υπουργός Εργασίας και μετά το πέρας της συνεδρίας, ανέφερε πως έγινε  ενημέρωση για όλα τα σχέδια που εφαρμόζονται τον Νοέμβριο.” Έχω είπε, σημειώσει,  ότι αυτά τα ίδια σχέδια έχουν ανακοινωθεί και για τον Δεκέμβριο ”, προσθέτοντας πως,” όσες επιχειρήσεις επηρεάζονται από τα νέα μέτρα του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας, προτρέπονται να μην απολύσουν υπαλλήλους, γιατί η επιδότηση φτάνει και το 97% και το 100%” , άρα εξήγησε θα ισχύουν και για τον Δεκέμβριο μήνα .

Έστειλε επίσης το μήνυμα , να μην απολυθούν οι υπάλληλοι των εταιρειών και επιχειρήσεων  που έχουν κλείσει με διατάγματα μέχρι τις  13 Δεκεμβρίου, γιατί, όπως είπε, θα στηριχθούν οι εργαζόμενοι. 

Επανέλαβε  ακόμη πως οι υπάλληλοι δεν πρέπει να απολυθούν και οι εργαζόμενοι θα στηριχτούν όπως στηρίζονται με τα σχέδια της κυβέρνησης τόσους μήνες, κατέληξε . 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας