Παρασκευή 15 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Δημόσια διαβούλευση για νομοσχέδια που αφορούν την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

  01/12/2020 11:37
Δημόσια διαβούλευση για νομοσχέδια που αφορούν την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

Δημόσια διαβούλευση για νομοσχέδια που αφορούν την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

  01/12/2020 11:37
Δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο του περί της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τροποποιητικό νομοσχέδιο του περί Στοιχημάτων Νόμου, ανακοινώνει η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.
 
«Στο πλαίσιο του δικαίου, της διαφάνειας και της αμφίδρομης σχέσης με τους εμπλεκόμενους φορείς και με στόχο την υλοποίηση του Στρατηγικού Σχεδιασμού 2020 – 2022, η Αρχή ανακοινώνει δημόσια διαβούλευση σχετικά με το νομοσχέδιο του περί της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και του τροποποιητικού νομοσχεδίου του περί Στοιχημάτων Νόμου, ούτως ώστε να λάβει τις απόψεις και εισηγήσεις των εμπλεκόμενων μερών», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αρχής.

Προστίθεται ότι «σκοπός των εν λόγω νομοσχεδίων αποτελεί αφενός η βελτιστοποίηση της λειτουργίας της Αρχής και αφετέρου, η αναβάθμιση και η βελτίωση του ρυθμιστικού και εποπτικού πλαισίου, η ανάπτυξη και η ενίσχυση της βιωσιμότητας του τομέα, η δημιουργία κινήτρων για νεοσύστατες/νεοφυείς εταιρείες και η ενίσχυση των μεθόδων πάταξης της παρανομίας».
 
Τα εμπλεκόμενα μέρη καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους επί των προνοιών του νομοσχεδίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση directives@nba.gov.cy μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2020. Σημειώνεται ότι, τα νομοσχέδια τέθηκαν σε άτυπη διαβούλευση με τους εποπτευομένους της Αρχής.
 
Το νομοσχέδιο βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, στην ενότητα Δημόσια Διαβούλευση, καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας