Δευτέρα 25 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στην κοινότητα Τάλας σήμερα η διενέργεια rapid test

  29/11/2020 09:57
Στην κοινότητα Τάλας σήμερα η διενέργεια rapid test

Στην κοινότητα Τάλας σήμερα η διενέργεια rapid test

  29/11/2020 09:57
Συνεχίζεται  σήμερα  Κυριακή η δειγματοληψία με τη  μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στην Επαρχία Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής της εταιρείας Mediwell Home Healthcare Services, Ζήνωνας Ζήνωνος, ανέφερε πως τα κλιμάκια της εταιρείας θα βρίσκονται σήμερα  Κυριακή στην κοινότητα Τάλας, από τις 09.00 μέχρι τις 16.00 στο προαύλιο της εκκλησίας της Γεννήσεως του Σωτήρος στην Τάλα. 

Ο κ. Ζήνωνος, ανέφερε πως η δειγματοληψία είναι εντελώς δωρεάν, ενώ κάλεσε τους κατοίκους της Τάλας θα δώσουν μαζικά το παρών τους.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, χτες στην Πάφο εντοπίστηκαν 10 θετικά test στον COVID- 19  στο πλαίσιο της δειγματοληψίας με την μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου. 

Εξάλλου χτες συνεχίστηκαν και τα τεστ για ανίχνευση της νόσου COVID-19,  με τη μέθοδο PCR. Από 623 δείγματα που λήφθηκαν στην Επαρχία Πάφου στο πλαίσιο ελέγχου εργαζομένων που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, εντοπίστηκαν 11 κρούσματα.  

Ακόμη από  δείγματα που λήφθηκαν από τους κατοίκους του Κάτω Πύργου Τυλληρίας, ολοκληρώθηκαν 3 εργαστηριακές διαγνώσεις.

Στο μεταξύ το Υπουργείο Υγείας έχει ήδη ανακοινώσει πως  και σήμερα συνεχίζονται  τα rapid test στους οίκους ευγηρίας, τα κέντρα αποκατάστασης και τις άλλες κλειστές δομές. Παράλληλα, ενεργοποιείται η ομάδα των εθελοντών φοιτητών ιατρικής οι οποίοι θα επισκέπτονται τα γηροκομεία, κέντρα αποκατάστασης ή άλλες κλειστές δομές, για παρακολούθηση και επιτήρηση της ορθής εφαρμογής των μέτρων και καθοδήγηση για βελτίωση του τρόπου τήρησης των πρωτοκόλλων.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας