Συγκινεί νοσηλευτής στο Νοσοκομείο Αναφοράς-«Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σας»

Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Υπεύθυνος ΝΛ του Νοσοκομείου Αναφοράς, Χάρης Ιωάννου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο διαδίκτυο, στέλνοντας ηχηρά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. 

Όπως αναφέρει ο Χάρης Ιωάννου, «τελείωσε μια δύσκολη και κοπιαστική βάρδια ως Υπεύθυνος ΝΛ του Νοσοκομείου Αναφοράς. Δεν μπορώ να πάω σπίτι χωρίς να εκφράσω τα συναισθήματα μου. Να πω λίγα λόγια. Συνάδελφοι Νοσηλευτές και ολόκληρο το προσωπικό του Νοσοκομείου Αναφοράς ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ στο μεγαλείο της ψυχής σας, στην ανθρωπιά σας και στον επαγγελματισμό σας. Χίλια Μπράβο».

Όπως συμπληρώνει στη συνέχεια ο νοσηλευτής, «από τον περασμένο Μάρτιο αναλάβατε να νοσηλεύσετε ασθενείς με covid . Δεν φοβηθήκατε, δεν δειλιάσετε και το σημαντικότερο ,δεν κάνατε εκπτώσεις. Η υψηλή ποιότητα νοσηλευτικής φροντίδας συνεχίζει να προσφέρεται. Ασθενείς κλινήρεις, ασθενείς με διάφορα αλλά προβλήματα υγείας, έχουν την ίδια ποιοτική φροντίδα και την ίδια αντιμετώπιση όπως τους αρμόζει. Με το χαμόγελο στα χείλη, να ντύνεστε ξανά και ξανά, να γινόσαστε μούσκεμα στον ιδρώτα, να κάνετε το μπάνιο σας και ξανά για τον ίδιο δρόμο να τραβάτε.

Η μία εισαγωγή πίσω από την άλλη, από όλα τα πλάτη και μήκη της Κύπρου, εσείς εκεί αγέρωχοι να καλωσορίζετε με μια καλή κουβέντα , ένα χαμόγελο σε ασθενείς και συνάδελφους.

Το ένα εξιτήριο να ακολουθεί το άλλο , να αποχαιρετάτε τους πρώην ασθενείς σας που πλέον έγιναν οικείοι σας ,με τα καλύτερα λόγια. Και εκεί ακριβώς ,βρίσκεται η πληρωμή σας ,στα χίλια ευχαριστώ , στα καλά λόγια που σας λένε αυτοί που περιθάλψατε με Αγάπη και αυταπάρνηση...γιατί αυτοί είναι οι πρώτοι που τα ένοιωσαν και θέλουν να σας τα ανταποδώσουν, με την έκφραση τους ,τα λόγια τους, την ευχαρίστηση τους .

Τα τηλέφωνα να μην σταματάνε να κτυπούν για ενημέρωση , για ψυχολογική στήριξη για απορίες, χωρίς να αρνιέστε σε κανένα. Ίσως είστε η μόνη δημόσια υπηρεσία που απαντά άμεσα τα τηλέφωνα, έστω και αν είστε πιεσμένοι με χίλια δυο.

Ανθρώπινα κουραστήκατε σωματικά και ψυχικά , κάποιοι βρέθηκαν θετικοί στη νόσο , επόμενο αφού η κοινότητα έχει γεμίσει., αλλά δεν σταματάτε να αντιμετωπίζετε τον Ανθρώπινο πόνο με Αρχοντιά».

Καταλήγοντας ο νοσηλευτής, αναφέρει στους συναδέλφούς του, ότι «οι αντοχές σας είναι τεράστιες όπως αυτές αρμόζουν σε ένα επαγγελματία υγείας. Διαλέξατε εσείς αυτό το επάγγελμα και όχι το επάγγελμα εσάς. Αυτό το αποδεικνύεται καθημερινά. Συνάδελφοι υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σας, στην Ανθρωπιά και στον επαγγελματισμό σας. Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω σε αυτήν την οικογένεια».

Δειτε Επισης

Δύο ύποπτοι για την επίθεση στο Crocus κατέθεσαν έφεση κατά της προφυλάκισής τους
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα
Η Πολωνία κατηγορεί τη Ρωσία για κατασκοπεία και προσπάθειες αποσταθεροποίησης
Κέντρο Καταναλωτή: Οι πολίτες μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της ΕΕ
Aσφαλιστικές αποζημιώσεις ρεκόρ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη-Στα $3 δισ. οι πρώτοι υπολογισμοί
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Έκθεση-κόλαφος του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-«H Τουρκία προχωρά σε παράνομες απελάσεις Σύρων»
Η Βουλή της Σκωτίας εξετάζει σχέδιο νόμου για την ευθανασία σε άτομα που πάσχουν από καταληκτική νόσο
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας