Σάββατο 23 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες-Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα

  28/11/2020 07:14
Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες-Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα

Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες-Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα

  28/11/2020 07:14
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήµερα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Λόγω των καταιγίδων που αναμένονται να παρατηρηθούν, η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση, η οποία είναι σε ισχύ από τις 5:00 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα.
 

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά µερικώς συννεφιασµένος, ενώ ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα νοτιοανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί παγετός.
 
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 
Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας