Κυριακή 16 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συνεχίζονται τα rapid tests και οι εξετάσεις PCR στην Πάφο-Τα σημεία δειγματοληψίας

  26/11/2020 07:36
Συνεχίζονται τα rapid tests και οι εξετάσεις PCR στην Πάφο-Τα σημεία δειγματοληψίας

Συνεχίζονται τα rapid tests και οι εξετάσεις PCR στην Πάφο-Τα σημεία δειγματοληψίας

  26/11/2020 07:36
Επαναρχίζει σήμερα Πέμπτη  στην Πάφο το πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η  μοριακή εξέταση PCR. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο  Διευθυντής της εταιρείας Mediwell Home Healthcare Services Ζήνωνας Ζήνωνος, ανέφερε πως τα κλιμάκια της εταιρείας Mediwell Home Healthcare θα βρίσκονται σήμερα Πέμπτη από τις 08:00 μέχρι τις 17:00 το απόγευμα στην Υπεραγορά  Lidl απέναντι από το Δασούδι.
 
Όπως ανέφερε θα συνεχιστεί σήμερα η εκστρατεία του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με την εταιρεία Mediwell Home Healthcare και επιπρόσθετα κάλεσε τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρών του και να εκμεταλλευτεί αυτής της ευκαιρίας να εξεταστεί δωρεάν.
 
Εξάλλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής».
 
Προστίθεται ότι οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.
 
Το Υπουργείο Υγείας ευχαριστεί τις Τοπικές Αρχές για την προθυμία και τη συνεργασία που προσφέρουν.
 
Στο μεταξύ σύμφωνα με ανακοίνωση της NIPD Genetics που ανέλαβε να στελεχώσει δειγματοληπτικούς σταθμούς στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, οι δειγματοληψίες  συνεχίζονται και σήμερα μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου στον Χώρο Στάθμευσης Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης» (πρώην Παφιακό) από τις 08:00 μέχρι τις 18:00 το απόγευμα .
 
Διευκρινίζεται ότι στον χώρο στάθμευσης του Παφιακού Σταδίου η δειγματοληψία θα διενεργηθεί σε δύο σημεία Α και Β.Όπως τονίζεται, το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται μόνο σε εργαζόμενους που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, σύμφωνα με το Διάταγμα του Υπουργού Υγείας, ημερομηνίας 12 Νοεμβρίου 2020.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας