Με βροχές και καταιγίδες το σκηνικό του καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος ενώ μετά το μεσημέρι αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και στα ανατολικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα κυρίως στα ανατολικά και στα νότια.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Το Σάββατο ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό λίγο χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το τριήμερο για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Την Κυριακή η αλλαγή της ώρας-Πάνε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Δίωρη στάση εργασίας από τους χαμηλόμισθους της ΙΣΟΤΗΤΑΣ-Φωνές για στασιμότητα στην ανέλιξη
Δεν υποχωρεί η σκόνη, παραμένει η θερμή αέρια μάζα-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα