Τετάρτη 20 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Stephanis Black Friday – Επιστρέφει με Ρίκκο Μάππουρο και Ναστάζια!

  24/11/2020 06:38
Stephanis Black Friday – Επιστρέφει με Ρίκκο Μάππουρο και Ναστάζια!

Stephanis Black Friday – Επιστρέφει με Ρίκκο Μάππουρο και Ναστάζια!

  24/11/2020 06:38
Έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις η νέα καμπάνια του Δικτύου καταστημάτων Stephanis  για το Black Friday, με πρωταγωνιστή τον Ρίκκο Μάππουρο και τη Ναστάζια!
 
Η καμπάνια αποτελείτε από τρία βίντεο με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ηθοποιούς Γιώργος Ζένιο και Χριστίνα Παυλίδου, οι οποίοι ενσαρκώνουν τους θρυλικούς τους ρόλους ως Ρίκκος Μάππουρος και Ναστάζια, από την αγαπημένη Κυπριακή σειρά «Βουράτε Γειτόνοι».

Μέσα από τα μικρά επεισόδια που δημιούργησε ο Γιώργος Τσιάκκας, απολαμβάνουμε ένα κλασσικό Ρίκκο Μάππουρο στην εποχή του κορωνοϊού εν μέσω Black Friday μαζί με τον γιο του τον Γιώργο.
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της περσυνής καμπάνιας, φέτος προστίθεται στο cast και η  και η αγαπημένη Ναστάζια.
Τον γιο του Ρίκκου υποδύεται ο Σαββάκης Παισίου, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα στη σειρά «Βουράτε Γειτόνοι» από βρέφική ηλικία, έως και την εφηβεία του.
 
Το πρώτο βίντεο της καμπάνιας έχει ήδη συγκεντρώσει 183χιλιάδες views στα social media, και υπάρχει τεράστια ανταπόκριση και ανυπομονησία από το κυπριακό κοινό για τα υπόλοιπα επεισόδια της ιστορίας τα οποία θα αναρτηθούν σταδιακά τις επόμενες μέρες.  
 Το Δίκτυο καταστημάτων Stephanis με αυτή τη συνεργασία, έχει στόχο να μοιράσει άφθονο γέλιο στο κυπριακό κοινό, ιδιαίτερα εν μέσω των δύσκολων εποχών που διανύουμε, ενώ ταυτόχρονα κορυφώνει την αγωνία του κοινού για τις πολυαναμενόμενες προσφορές του Stephanis Back Friday.
 
Μέσα στις επόμενες μέρες θα αποκαλύπτονται σταδιακά τα επόμενα επεισόδια.
Όσο για τις πολυαναμενόμενες προσφορές, θα αποκαλυφθούν μαζί με το τελευταίο επεισόδιο του Ρίκκου και της Ναστάζιας!
 
 Κάντε εγγραφή για να μάθετε πρώτοι τις προσφορές, και δείτε τα επεισόδιά εδώ:
https://www.stephanis.com.cy/el/blackfriday2020
 
Ανοιχτά τα φυσικά καταστήματα, και για πρώτη φορά ONLINE!
Τα έξι απο τα επτά καταστήματα STEPHANIS θα είναι ανοιχτά και θα σας υποδεχτούν τη περίοδο του Black Friday, τηρώντας όλα τα απαραίτητά μέτρα προστασίας.

Στη Λεμεσό, το κατάστημα STEPHANIS στο Νάφι (Fysco) θα είναι κλειστό λόγο των μέτρων. Εναλλακτικά στη Λεμεσό μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το κατάστημα Stephanis στα Κάτω Πολεμίδια.
 
Φέτος για πρώτη φορά, οι προσφορές «Black Friday» θα είναι διαθέσιμες ΚΑΙ online στο ανανεωμένο www.stephanis.com.cy
Η ιστοσελίδα έχει ανανεωθεί εδω και λιγους μήνες και είναι πολύ γρήγορη, εύχρηστη και περιέχει χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας. 
Συστήνεται ανεπιφύλακτα φέτος να κάνετε τις αγορές σας από την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού σας, και με δωρεάν παράδοση στο σπίτι για αγορές 30ευρώ και άνω.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας