Τρίτη 19 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η επόμενη μέρα στο λιανικό εμπόριο - Ο λόγος στη νέα γενιά

  24/11/2020 06:34
Η επόμενη μέρα στο λιανικό εμπόριο - Ο λόγος στη νέα γενιά

Η επόμενη μέρα στο λιανικό εμπόριο - Ο λόγος στη νέα γενιά

  24/11/2020 06:34
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρουσιάζουν το «17th Cyprus Grocery Retail Conference & Awards», την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020.
 
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, καταξιωμένοι επαγγελματίες του τομέα του λιανικού εμπορίου από την Κύπρο και το εξωτερικό, θα αναπτύξουν θέματα γύρω από τις τάσεις, τις εξελίξεις και τις προβλέψεις για την επόμενη πενταετία, όπως αυτές διαφαίνονται και αναμένονται για το λιανικό εμπόριο σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, στο πλαίσιο του Συνεδρίου διοργανώνονται τα 7α «ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards». Πρόκειται για τον θεσμό επιβράβευσης που τιμά τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης (FMCGs), τα οποία διέπρεψαν την χρονιά που πέρασε.
 
Πρωτοκλασάτα στελέχη από κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, θα παρουσιάσουν την κυπριακή πραγματικότητα, μέσα από συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης. Στη συζήτηση με τίτλο «Η επόμενη μέρα για τις εταιρείες παραγωγής, προμηθευτές, διανομείς FMCGs – Ο λόγος στη νέα γενιά»,  διευθυντικά και ηγετικά στελέχη εταιρειών παραγωγής, προμηθευτές και διανομείς στην Κύπρο που ανήκουν στη γενιά των Millennials, θα συζητήσουν και θα αναλύσουν τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Ποιες είναι λοιπόν οι νέες τάσεις και ποιες οι προβλέψεις; Ποιο είναι το μέλλον για τις εταιρείες παραγωγής, τους προμηθευτές και τους διανομείς προϊόντων λιανικού εμπορίου;
 
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενό του, κάντε κλικ εδώ.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται προς διευθύνοντες σύμβουλους, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές προμηθειών, brand managers, καθώς και στελέχη από επιχειρήσεις που ασχολούνται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Χορηγοί: G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A., Harco Trading Ltd και JCC Payment Systems
Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, περιοδικό IN Βusiness και πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την IMH:
Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας