Μέτρα για τον κορωνοϊό για αποφυγή διασποράς στη Λακατάμια

Η εξυπηρέτηση του κοινού στον Δήμο Λακατάμιας θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού, το κοινό παρακαλείται να επικοινωνεί τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους αρμόδιους λειτουργούς για διευθέτηση του ραντεβού, ενώ το Δημοτικό Ταμείο και το Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών θα λειτουργούν κανονικά, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Λακατάμιας.

Ο Δήμος Λακατάμιας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων κορονωϊού που παρουσιάζονται τις τελευταίες μέρες, έχει ενισχύσει τα μέτρα για προστασία των δημοτών και του εργατοϋπαλληλικού προσωπικού και συστήνεται η χρήση του διαδικτύου για πληρωμές. Όλες οι πληρωμές λογαριασμών, μπορούν να γίνονται από το διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας μας (www.lakatamia.org.cy), της εφαρμογής του Δήμου MyLakatamia (η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play και το AppStore), ή απευθείας από τη σελίδα της JCC.
 
Η είσοδος στο Δημαρχείο θα γίνεται με πιστή εφαρμογή των οδηγιών που αφορούν την είσοδο σε κλειστούς χώρους (χρήση μάσκας από επισκέπτες, θερμικός έλεγχος πριν την είσοδο εντός του κτιρίου του Δήμου, χρήση απολυμαντικού χεριών) ενώ τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών θα καταγράφονται για σκοπούς ιχνηλάτησης ενώ περιορίζονται οι πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις ή δραστηριότητες.
 
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Γραμμικό Πάρκο, οι παιδότοποι και άλλοι ανοικτοί χώροι και το Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας (Κέντρα Ενηλίκων, Παιδικές Λέσχες), θα λειτουργούν βάση των εκάστοτε διαταγμάτων των Υπουργείων ή / και Υπηρεσιών στις οποίες υπάγονται. Τα Ανοικτά Σχολεία παραμένουν ανοικτά, νοουμένου ότι τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
 
Οι Πολιτικοί γάμοι θα τελούνται με περιορισμένο αριθμό ατόμων (βάσει των εκάστοτε πρωτοκόλλων), αναφέρεται τέλος στην ανακοίνωση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δίωρη στάση εργασίας από τους χαμηλόμισθους της ΙΣΟΤΗΤΑΣ-Φωνές για στασιμότητα στην ανέλιξη
Δεν υποχωρεί η σκόνη, παραμένει η θερμή αέρια μάζα-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις