Κυριακή 20 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Υποχωρεί για λίγο η κακοκαιρία, δεν αναμένεται αλλαγή στη θερμοκρασία

  22/11/2020 07:09
Υποχωρεί για λίγο η κακοκαιρία, δεν αναμένεται αλλαγή στη θερμοκρασία

Υποχωρεί για λίγο η κακοκαιρία, δεν αναμένεται αλλαγή στη θερμοκρασία

  22/11/2020 07:09
Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά χαμηλή πίεση αναμένεται από το βράδυ της Τρίτης.
 
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι δυτικοί, ασθενείς και σταδικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, που τη νύκτα της Τρίτης αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα παράλια.
 
Την Τετάρτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες.
 
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα και την Τρίτη, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Τετάρτη αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας