Χωρίς προβλήματα η προσέλευση για rapid test στην Πάφο, επέκταση ωραρίου στην Χλώρακα

Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζεται η διενέργεια rapid test στην Χλώρακα αλλά και στις άλλες κινητές μονάδες στην Πάφο  , σύμφωνα με τον Διευθυντή της εταιρείας Mediwell Home Healthcare Services Ζήνωνα Ζήνωνος  και τον πρόεδρο του Κ.Σ. Χλώρακας Νικόλα Λιασίδη, ωστόσο επεκτείνεται το ωράριο στην κοινότητα της Χλώρακας.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λιασίδης ανέφερε πως συνεχίζεται η προσέλευση του κοινού στην κινητή μονάδα που έχει λειτουργήσει σήμερα στην  πλατεία της Εκκλησίας Παναγίας Χρυσοαιματούσης στην Χλώρακα και μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί σε τεστ 100 δημότες. 

Επεσήμανε ωστόσο πως  έγινε διαφοροποίηση των ωρών λειτουργίας της κινητής μονάδας που λειτουργεί στην κοινότητα από την εταιρεία Mediwell Home Healthcare Services  σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας για  δωρεάν έλεγχο με την μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) , για όλο τον πληθυσμό της Χλώρακας και οι ώρες λειτουργίας θα επεκταθούν σήμερα μέχρι τις 19:00 το απόγευμα  ενώ αύριο η κινητή μονάδα δεν θα λειτουργήσει στην Χλώρακα. 

Ο κ. Λιασίδης κάλεσε εκ νέου τον κόσμο της Χλώρακας να αφιερώσει 5 λεπτά από το χρόνο του να υποβληθεί στον έλεγχο και να συμβάλει στην προσπάθεια αναχαίτισης του ιού. 

Εξάλλου σε δηλώσεις τους το ΚΥΠΕ Διευθυντής της εταιρείας Mediwell Home Healthcare Services Ζήνωνας Ζήνωνος ανέφερε πως η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται ικανοποιητικά στην Πάφο τόσο  στις Υπεραγορές Παπαντωνίου στην Λεωφόρο Ελλάδος όσο και στην Εκκλησία Παναγίας Χρυσοαιματούσης, στη Χλώρακα. Ο κ. Ζήνωνος ανέφερε πως τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας, οι αποστάσεις και η χρήση προστατευτικής μάσκας , ενώ υπάρχει γρήγορη εξυπηρέτηση χωρίς να παρατηρείται συνωστισμός. 

Ακολούθως εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς το Υπουργείο Υγείας και τους λειτουργούς του την επιδημιολογική ομάδα και προς όλες τις τοπικές αρχές που συνεργάστηκαν με την εταιρεία. 

Ο κ. Ζήνωνος ανέφερε πως η κινητή μονάδα της εταιρείας Mediwell Home Healthcare Services θα λειτουργήσει και αύριο στις Υπεραγορές Παπαντωνίου.

Σημειώνεται πως κινητή μονάδα λειτουργεί και άλλη εταιρεία έξω από το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας