Καταιγίδες και χαλάζι στο μενού του καιρού

Το σύστηµα χαµηλής πίεσης, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από σήµερα το απόγευµα. Σήµερα, περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.
 
Το απόγευµα σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ σε βόρειες και ανατολικές περιοχές τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ.
 
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα βόρεια και στα ανατολικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αρχικά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ανατολικά, δυνατό να δώσουν µεµονωµένες βροχές.
 
Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ σταδιακά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις.
 
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
 
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα και το βράδυ τοπικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα.
 
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Κυριακή και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Δειτε Επισης

«Η Άσσια βίωσε το μίσος των κατακτητών»-Σύντομα παραδίδεται το μνημείο Πεσόντων
Βροχή και καταιγίδα στο μενού του καιρού-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι