Τετάρτη 20 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα-Νέα κίτρινη προειδοποίηση

  20/11/2020 15:43
Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα-Νέα κίτρινη προειδοποίηση

Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα-Νέα κίτρινη προειδοποίηση

  20/11/2020 15:43
Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για καταιγίδες και πιθανή χαλαζόπτωση. 
 
Η κίτρινη προειδοποίηση θα διαρκέσει μέχρι αύριο στις 14:00 το μεσημέρι, ενώ τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσει ολόκληρο το νησί. 
 
Δείτε live τη μεταβολή του καιρού:
 
 
H πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες
 
Το σύστηµα χαµηλή πίεσης, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από αύριο το απόγευµα. Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες κατά διαστήµατα. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά σε καταιγίδα δυνατό να µεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.
 
Απόψε ο καιρός θα παραµείνει κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες κατά διαστήµατα, οι οποίες σύντοµα θα περιοριστούν κυρίως κοντά στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Σε καταιγίδα δυνατό να µεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο, περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, µε τον καιρό να βελτιώνεται σταδιακά το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ σε βόρειες και ανατολικές περιοχές τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα βόρεια και στα ανατολικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ σταδιακά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις.
 
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
 
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα και το βράδυ τοπικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα.
 
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Κυριακή και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και στα ορεινά.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας