Δευτέρα 30 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία, δεν αναμένονται βροχές ή καταιγίδες

  31/10/2020 07:16
Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία, δεν αναμένονται βροχές ή καταιγίδες

Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία, δεν αναμένονται βροχές ή καταιγίδες

  31/10/2020 07:16
Ασθενής χαµηλή πίεση θα αρχίσει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήµερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήµατα δυνατό να παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν λίγες βροχές, µετά το µεσηµέρι, στο εσωτερικό και σε περιοχές στα ορεινά. Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται, µετά το µεσηµέρι, κατά τόπους βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες.
 
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση µέχρι τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Τρίτη αναµένεται περαιτέρω πτώση για να κυµανθεί λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας