Τετάρτη 2 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

  30/10/2020 06:33
Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

  30/10/2020 06:33
Ασθενής ψηλή πίεση παροδικά επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα είναι κατά τόπους μερικώς συννεφιασμένος και τις αυγινές ώρες δεν αποκλείεται τοπικά, στα δυτικά και στα βόρεια, να πέσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κατά τόπους μερικώς συννεφιασμένος και τις απογευματινές ώρες δεν αποκλείεται να πέσουν λίγες ελαφρές βροχές, σε περιοχές κυρίως του εσωτερικού ή και στα ορεινά.
 
Την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος.
 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι και τη Δευτέρα, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας