Τρίτη 24 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Φόβοι για διασπορά στην Κυπερούντα-Θετικοί ιερείς τέλεσαν κηδεία

  29/10/2020 11:31
Φόβοι για διασπορά στην Κυπερούντα-Θετικοί ιερείς τέλεσαν κηδεία

Φόβοι για διασπορά στην Κυπερούντα-Θετικοί ιερείς τέλεσαν κηδεία

  29/10/2020 11:31

Μεγαλώνει όλο και περισσότερο η ανησυχία στην Κυπερούντα, μετά τα απανωτά κρούσματα που εντοπίστηκαν στην κοινότητα τις τελευταίες ώρες, αφού εκφράζονται φόβοι για διασπορά του ιού. Το Υπουργείο Υγείας, μάλιστα, αποφάσισε όπως διενεργήσει 500 δειγματοληπτικούς ελέγχους στην κοινότητα τις επόμενες ημέρες, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν υπάρχει εξάπλωση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανησυχία στην Κυπερούντα από απανωτά κρούσματα-Θετικοί και ιερείς

Θετικοί στον ιό είναι ιερείς, ένας ποδοσφαιριστής, μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής, αλλά και άτομα από τις οικογένειες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, οι ιερείς, προτού γνωρίζουν πως είναι θετικοί στον ιό, τέλεσαν κηδεία στο χωριό, στην οποία παρεβρέθηκαν αρκετά άτομα τόσο από την Κυπερούντα όσο και από διπλανά χωριά. Ένα θετικό κρούσμα από την κοινότητα, ανέπτυξε έντονα συμπτώματα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο της Κυπερούντας, απέστειλε χθες sms στους 1500 μόνιμους κατοίκους, ώστε να περιορίσουν τις διακινήσεις τους, καθώς υπάρχουν αρκετά άτομα τα οποία ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο της Κυπερούντας, εκτιμά πως ο αριθμός των κρουσμάτων στην κοινότητα, με βάση τις πληροφορίες που συνέλεξε, είνα περίπου 20.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας