Τρίτη 1 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Διαβεβαιώσεις ΟΚΥπΥ για νέες προσλήψεις νοσηλευτών στα νοσοκομεία

  27/10/2020 16:48
Διαβεβαιώσεις ΟΚΥπΥ για νέες προσλήψεις νοσηλευτών στα νοσοκομεία

Διαβεβαιώσεις ΟΚΥπΥ για νέες προσλήψεις νοσηλευτών στα νοσοκομεία

  27/10/2020 16:48
Κανονικά προχωρά στην υλοποίηση της απόφασης για πρόσληψη νέων νοσηλευτών ο ΟΚΥπΥ.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο οργανισμός «επιβεβαίωσε σήμερα στις συντεχνίες των Νοσηλευτών  ότι προχωρεί κανονικά η υλοποίηση της απόφασης για πρόσληψη  νέων νοσηλευτών για στελέχωση των Νοσηλευτηρίων και των Διευθύνσεων του Οργανισμού μέσω της συνάντησης που είχε ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού, κ. Χρίστης Λοϊζιδης μαζί τους. Οι επιτυχόντες νοσηλευτές έχουν ενημερωθεί και έχει τροχοδρομηθεί η άμεση πρόσληψή τους.
 
Όπως αναφέρεται, «ο οργανισμός σε συνεννόηση με τις συντεχνίες των νοσηλευτών έχει εντοπίσει  καινούργιες ανάγκες που προέκυψαν από μετακινήσεις προσωπικού σε νέες ή υφιστάμενες υπηρεσίες αλλά και λόγω της μεταβλητότητάς των αναγκών του. Η συγκεκριμένες ανάγκες θα αξιολογούνται συνεχώς με βάσει τα δεδομένα που προκύπτουν».
 
Καταλήγοντας, «ο ΟΚΥΠΥ επιθυμεί να διαβεβαιώσει ότι παραμένει προσηλωμένος στη μεγάλη προσπάθεια της αυτονόμησης των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων στο καινούργιο ανταγωνιστικό περιβάλλον που διαμορφώνεται με την εφαρμογή την δεύτερης φάσης του ΓεΣΥ, με πρώτιστο στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς όλους τους δικαιούχους».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας